Pocieszajka - czyli pieniądze stracone na daną grę [*]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez newman1974 · Opublikowano
Witam , posiadam i7-1400K na płycie Z790 Tomahawk , chłodzenie wodne Fractal Design Lumen S36 ARGB V2 360mm , podczas obciążenia Cinebench R23 dwa rdzenie P-core dobijają do 100 stopni , jaka może być przyczyna ? -
Przez PaVLo · Opublikowano
Zamówiona ta z linka, miałem ją w koszyku, więc spokojnie czuwam nad sprawą -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Jedno sprostowanie karta nie wroci z serwisu w takim samym stanie (chyba ze masz szczescie) tam nie dbaja o twoj sprzet ,moja sztuka byla poryzowana na jednym wentylu i sama obudowa rowniez była zasysowana natomiast kiedys mialem do czynienia z serwisem msi to dobiero była jazda ,karta wrocila z innymi numerami seryjnymi ,naprawiona inna sztuka i tarta była w stanie jak by ktos nia szorował po podłodze ,takżę te serwisy to o kant dupy rozbic ,na serwis jak wysyłac to karte ktora padła albo sypie artefaktami oczywiscie to moje zdanie z moich doswiadczen z serwisami . -
Przez Spl97 · Opublikowano
W końcu czas, żeby dotarło, że zatrzymanie oraz skazanie Palikota to dzieło CBA, PiS-owskiej bezpieki, która powinna zostać zlikwidowana i nadal jest groźna dla obecnego rządu. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Skradam się do gościa, a tymczasem Skiff nie chce przelożyć noża do ataku od tylu, jak pisałem ale widać na zdjęciu jeden detal co może ucieszyć, a fajnie buduje realizm świata Mianowicie krzywe poręcze a nie wszystko prościutkie jak od linjiki na takich detalach buduje się imersje.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi