[KartoGraficzny Offtop] - wątek do luźnej dyskusji o wszystkim co dotyczy GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
ok 160W i 2k rpm to tam chyba pasta wyciekla -
Przez bergercs · Opublikowano
60-70% sprzedanych w Polsce ma problem ze ściąganiem w prawo. Egzemplarze na Malezję - ruch lewostronny - w lewo. Na 90% wina krzywych sanek. ***************** Omoda 9: Po przejechaniu 20km, jadąc na ekspresówce 120 na h włączyła mi się kontrolka check engine. Bateria była już rozgrzana. Ktoś miał podobny przypadek? (Auto ma przebieg 500km) Karol Śliwiński Akcja serwisowa jest z tego powodu, umawiaj się na aktualizację Michał Kiełbasiński Podgrzales auto przed jazda z aplikacji ? Jesli nie to normalne, ale spokojnie po 30-40 min jak wyłączysz i włączysz to zgasnie samo . Od -10 trzeba podgrzać baterie z aplikacji i problem znika , bynajmniej tak bylo u mnie Toomasz Maajewski Najbardziej zasłużony współautor Michał Kiełbasiński Co???? Nigdy jeszcze auta nie podgrzewałem, jeżdzę od połowy grudnia, ciągle w mrozy. Trasy i po mieście, z naladowaną i rozładowaną baterią. Nic mi się nie zapaliło. Zapalający się 'check engine' to raczej usterka a nie jakieś złe ustawienia, czary w postaci odkręcania i zakręcania wlewu paliwa nie pomogą. Odbierałem auto w Tychach przy -2 i od razu poleciałem w trasę do Szczecina, 150-180 km/h i nic się nie zapalało. Rafał Męcikiewicz Nie pękaj, tylko się przyzwyczajaj Kamil Wiktor Autor Tak podgrzalem przed jazdą, bateria była na 71proc naładowana. Jechałem na wymuszonym trybie bo jutro w dłuższą trasę. Nie tankowałem przed jazdą ( widziałem że jakieś opary czasem są powodem). *********************** -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Redsec potrafi jeszcze ograniczać 5070 z DLSS Q, a proc się ładnie poci -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
aha, czyli zjawiska meteorologiczne nie wpływają na klimat? dobrze wiedzieć x D
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi