[KartoGraficzny Offtop] - wątek do luźnej dyskusji o wszystkim co dotyczy GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zdunzdun · Opublikowano
Mnie osobiście nigdy teraźniejszy Opel (ten w miarę nowożytny) nie jarał. Nawet w pewien sposób te auta były dla mnie generyczne. Te ich ciosane deski, podatność na korozję itp, ale fakt, szkoda marki. Stellantis dobił ją totalnie. Auta są nieatrakcyjne cenowo, udane benzyniaki zastąpione pjur zdechami, niektóre rażą mocno przesadnymi oszczędnościami. Nowa Frontera to jakaś totalna porażka... Generalnie genialne to były auta z tym ich nieco amerykańskim stylem. Do lat 70 tych Opel dla mnie to topka europejskich aut, ale potem było już coraz słabiej. Takiego końca to jednak się nie spodziewałem. Stellantis zdaje się może utopić nie tylko Opla, bo z makaroniarzami też im mocno średnio wychodzi. Coś co miało dać podstawy do lepszej przyszłości pewnych marek, dzisiaj zdaje się być grą na przetrwanie. Szkoda... -
Przez raven555 · Opublikowano
Dzięki @ITHardwareGPT domyśliłem się że coś na to niestety ale Ci nie pozwoli ale po prostu parę ładnych lat temu w Faktach własnie widziałem Kacz dzong una ( w czasie demonstarcji przeciw obecnej opozycji) szukałem tego w necie, bo chciałem to sobie ustawić jako tapetę) a że @VRman nawiązał do mojego poprzedniego postu to poprostu mi się przypomniało ale jak najbardziej narysuj dyktatora kaczkę to pewnie po prostu będę miał coś ciekawego na tapetę (mam nadzieję że nie tylko ja ) -
Przez Send1N · Opublikowano
Pulse jest ok, dobre wentylatory i na niskich rpm dobre temperatury rdzenia + nałożony fabrycznie PTM z asusem prime składałem PC 2 miesiące temu i cewek nie było zupełnie słychać a samo chłodzenie też bdb jak zwykle jak karta dla kogoś to cisza a w do mojej skrzynki za każdym razem przez lata trafiam piszczałki -
Przez Send1N · Opublikowano
No widzę i to nie jest normalne na problem z samym monitorem to nie wygląda, wyłącz testowo akcelerację sprzętową w ustawieniach discorda i przeglądarki i zobacz czy coś się zmieniło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi