Strasznie się ostatnio czepiasz.
@KiloKush szuka auta dla żony, swoje ma.
Współczuję relacji w której auto dla żony wybiera mąż, a ona nie ma nic do gadania
Mi to się ostatnio stało, i też zauważyłem że nie ma opcji zapamiętania. Mi to tam lata ponieważ włączam raz na jakiś czas więc wpisanie hasła i maila nie przeszkadza, choć u mnie nawet maila nie zapamiętuje ale co się po kitajcach spodziewać.
Limitowana produkcja, ręcznie wykonane wnętrze, topowa skóra i wykończenie, brak wielkiego tableta wszędzie tylko fizyczne guziki, linia podłogowa i struktura samochodu jakiś mix Alfy z Japończykiem sportowym, V6 NA albo z turbo, średnia bądź niska masa pojazdu i cena 200k+ €. Można byłoby pomyśleć nad takim samochodem, w Europie by się sprzedawał, na świecie pewnie też. Marża na poziomie 18-25% jak w Porsche. Gwarancja 10 lat, podejście do klienta na topowym poziomie.
Tylko marka luksusowa na początek mogłaby się wybić przy projekcie i finansowaniu rządowym. W masową produkcję tańszych samochodów można byłoby się bawić po zebraniu doświadczenia i rozwoju know how z droższego modelu.
Rekomendowane odpowiedzi