Ja jestem właśnie w trakcie takiego przejścia teraz. W sensie mam aktualnie przerwę na Indianę Jonesa, ale w Wieśku jestem w Velen u Wiedźm, nadal bardzo dobrze się bawię a to moje czwarte przejście
Możesz u siebie sprawdzić FPS ze wszystkim na max + RT, bez DLSS + FG? Pytam z ciekawości, jak bardzo mój procek jest w tyle za 9800X3D w 4K w takim Wieśku np. U mnie FPS z skacze między 63-83 w zależności od miejscówki na takich ustawieniach
Obstawiam podobnie jak @Kadajo około 8k za 5080 w wersji Suprim/Strix i od 12k wzwyż za 5090. Z całym szacunkiem ale nVidia ma w doopie Wasze dąsy i jęki, co ma płynąć nie utonie. Mało macie przykładów co się dzieje z cenami to sobie popatrzcie na płyty główne i inne wynalazki dla ętuzjastów ☠️ @PiPoLiNiO najwyżej rok dłużej kredyt pospłacasz 😀
Po raz 4-ty pogrywam w Fire Emblem Three Houses - jakie to jest dobre! 4 ścieżki fabularne, mnóstwo kompanów, wiele interesujących historii, pełny VA dla wszystkich postaci, mega fajna walka, mnóstwo różnych możliwości rozwoju. Genialna gra.
A jeśli chodzi o topkę:
1) Trylogia Xenoblade (w kolejności XC2, XC3 i XC1)
2) Fire Emblem Three Houses
3) Mario Kart 8 Deluxe.
O 2 osobach usłyszeliśmy bo były znane z poprzednich stanowisk i debilnych opinii.
Pytanie ilu anonimowych pionków o podobnych poglądach wchłoną. A ci ludzie są jak rak. Powoli wyniszczają od środka.
Rekomendowane odpowiedzi