Czy to już czas na zmianę opon?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
No i mamy twoja kolejna wymyslona projekcje Az zabawne jakie bzdury ci sie tamw glowie pojawiaja, jakbym mial jakis w tym interes bo sie jakis monitor nie sprzedaje haha Naucz sie czytac ze zrozumieniem Ja napisalem konstruktywnie co mysle i takie sa zasady rynku, koledzy napisali to samo, tylko ty nadal tego nie ogarniasz zalsaniajac sie tym ze nic ciekawego nie napisalem. -
Przez x-kom · Opublikowano
@Dudzio spójrz na HP ProBook 450 G10 spełnia wszystkie wymagania. Ma aluminiową obudowę, przekątną 15,6", szesnastkę ramu oraz port USB-C z PD. Procek energooszczędny także też bateria nie powinna szybko spadać, choć wiadomo, zależy od tego co robisz na laptopie i od jasności ekranu. -
Przez dan254 · Opublikowano
Ja mam 2.0 SkyAktiv-G.90 tys przebieguZadnych awarii,jedynie wymiany eksploatacyjne.Olej wymieniam co 10 tys,,0w-20 oryginalny Mazdy.Jak usłyszysz ćwierkanie po wejściu do auta to znaczy że bateria w immobilizerrze do wymiany 😉 -
Przez galakty · Opublikowano
Muszę zerknąć, na pewno mam asystenta pasa ruchu i kontrolę trakcji + podświetlenie zegarów, ale TPMS nie szukałem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi