DDR5 do AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ja trochę też pograłem w sumie od premiery gdzie to więcej grywałem w pierwszych miesiącach to pierwszy raz na dłużej wróciłem. I w sumie jest bardzo spoko, mega wciąga. POE2 jak testowałem w darmowym weekendzie szybko mnie znudziło, a tutaj co innego, jest klimat. Jedak co Diablo to Diablo W ogóle jakoś przegapiłem, że pierwszy dodatek to już wyszedł jakiś czas temu i po narzekaniu, że MS chce mnie skroić za paladyna i następnie zapoznaniu się z tematem dotarło do mnie, że w tym pakiecie jest zawarty również poprzedni dodatek i przyszły + palladyn. Więc git A rejon Nahantu wraz z graniem paladynem robi naprawdę świetny klimat. -
Przez DarkPower · Opublikowano
Na karcie 1100 to taki max gdzie nie jest irytujące. 1400 na żadnej karcie nie będzie ciche -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Co by nie mowic te 2k rpm na prime slychac ale nie jest nieprzyjemny dzwiek, te wentylatory sa naprawde topowe jesli chodzi o kulture pracy i wydawane dzwieki 3x Prime przerobione i teraz 2x Dual. Kultura pracy wentylatorow dla mnie TOP w budzetowce -
Przez sideband · Opublikowano
Polecam remaster Obliviona miga nawet na QD tak frametime skacze, że FG z limiterem klatek nie pomaga
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi