Phoenix. 4 732 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca https://www.ppe.pl/news/366499/hogwarts-legacy-definitive-edition-anulowane-gra-nie-otrzyma-duzego-rozszerzenia-i-nowosci.html 1 1
Godlike 880 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Skończę grać w Henryka to sie wezme w takim razie za to, bo tak czekałem z ograniem az wyjdzie to rozszerzenie.
Nigher92 54 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/366499/hogwarts-legacy-definitive-edition-anulowane-gra-nie-otrzyma-duzego-rozszerzenia-i-nowosci.html czyli pewnie przeniosa to jako dlc do hogwarts legacy 2 1
JeanPepin 333 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jak to ma w jakimś stopniu przyspieszyć premierę 2 to proszę bardzo.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) https://store.steampowered.com/news/app/990080?updates=true&emclan=103582791471676486&emgid=576005583301247566 Edytowane 18 Kwietnia przez Phoenix.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Dlugo sie czailem na gierke ale w tej cenie to trzeba brac od reki! 1
galakty 3 346 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca A jak w ogóle ta gra dzisiaj się prezentuje? Za taką cenę to sam myślę czy nie wziąć.
Reddzik 2 777 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Dobrze, ja mam ją z innej promocji za ok 34zł za podstawkę, ale jestem na samym początku gry, teraz na tym kompie co mam to nie narzekam na działanie, ostatnio były poprawki i patche, dodali też ulepszone RT
Phoenix. 4 732 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ja czekalem na ta wersje z dodatkiem ale ona sie nie pojawi. Gralem chwile na PS5 i klimacik przyjemny, a na PC jest full wsparcie nowych kart wiec bedzie do testowania. Nawet dodali tej grze FG od intela A za 28zl wersja Delux to grzech nie brac! 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Teraz to po ptokach, nie wziął to już przepadło, bo cena wzrosła, zapewne naprawili buga. 1
ghostdog 906 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 23 godziny temu, galakty napisał(a): A jak w ogóle ta gra dzisiaj się prezentuje? Za taką cenę to sam myślę czy nie wziąć. Bardzo przyjemny tytuł, mam nabite 37h i jestem już pod koniec gry. Nie robiłem wszystkich aktywności ale zadana poboczne są całkiem ciekawe, jak i sama główna fabuła. Gra jest dobrze wyważona pod względem walki, łamigłówek czy zbieractwem fantów. 1 1
galakty 3 346 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Widzę że do 50 zł idzie wyrwać, jakoś na premierę się odbiłem bo dużo narzekania było, ale jak polecacie to chyba łyknę przy większej promce ponownie.
userKAMIL 857 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 10 godzin temu, galakty napisał(a): jakoś na premierę się odbiłem bo dużo narzekania było Bo ja wiem? Pamiętam na labie hype train naprawdę wyleciał w kosmos! XD Cały czas kolejne osoby wsiadały i dla mnie jedna z lepszych premier ''na forach'' Na plati klucze po 10 jurków od dawna... Edytowane 14 Czerwca przez userKAMIL
ODIN85 3 507 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Narzekano na stan techniczny. Teraz pewnie już to dobrze lata. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Nawet ja się kiedyś skusiłem, ale trochę pograłem, jak już wyszedłem z Hogwartu i doszedłem do lasu jakoś ta magia prysła, ale po Hogwarcie fajnie się biega 🙂 a ograłem też większość lub nawet wszystkie stare Pottery. A 50 zł to fajna cena, i nawet premierowa by uszła z biedą, ludzie większe krapy drożej kupują, choć tej gry krapem bym nie nazwał, na premierę raczej wszystko działało jak należy jak dobrze kojarzę, także za tyle to tylko brać. Edytowane 15 Czerwca przez AndrzejTrg
caleb59 1 635 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Problem był z RT, który zarzynał wydajność. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś po prostu grało się z RT off i było ok, na stutter w środku zamku nie było mocnych, poza zamkiem było pod tym kątem zdecydowanie lepiej. 2
Keller 729 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Narzekano na stan techniczny. Teraz pewnie już to dobrze lata. Stuttering jest dalej. 1
Dudzio 5 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Na stronie AMD podana jest lista gier obsługujących FSR4. Widnieje na niej Hogwarts Legacy. https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html W grze mam jednak do wyboru jedynie FSR3. O co tutaj chodzi, muszę coś zaktualizować, żeby się pojawiło FSR4?
HappyLittleGamer 192 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 16 minut temu, Dudzio napisał(a): Na stronie AMD podana jest lista gier obsługujących FSR4. Widnieje na niej Hogwarts Legacy. https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html W grze mam jednak do wyboru jedynie FSR3. O co tutaj chodzi, muszę coś zaktualizować, żeby się pojawiło FSR4? Kliknij sobie Alt+R i zaznacz w zakładce Gaming FSR4 i zrestartuj gierkę, jak się pojawi zielona okejka to jest FSR4 aktywne W grze ma być wybrane FSR3. Edytowane 12 Października przez HappyLittleGamer 1
Rekomendowane odpowiedzi