Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sam pitolisz jak potłuczony i masz zmiany neurologiczne więc nie widzisz 😉 chłop pisze o igpu i że Mfg i upscaler jest dobry a żeście się spruli  o jakieś GPU. Śmieszni jestescie. 

Edytowane przez janek25
Opublikowano

No ty zawsze wyskakujesz z jakimiś przykładami staroci by podtrzymywać swą narrację jakie to amd złe ;)  Obrażony o radeona? Panie mnie wsio ryba co w budzie u mnie siedzi...byle się spinało cena/wydajność, no przy 9070xt i moich wymaganiach nic innego się nie spinało ;) 

• Upvote 1
Opublikowano

Wybierze nvidia :hihot: Nikt tego intelowskiego zlomu nie kupuje i dlugo jeszcze kupowac nie bedzie, a implementacja ich technik to pozal sie moze za 10lat dogoni amd, nie mowiac o nvidia. Nie wysytaczy miec technologie, trzeba ja jeszcze rozpowszehcnic, a poki co oni sa dobrzy tylko na papierze.

Opublikowano
3 minuty temu, janek25 napisał(a):

Jarac ?to FG to będzie teraz wszędzie na konsolach ....i tyle. A jak ktoś ma użyć FG ,upscaler AMD czy intela to wiadomo co wybierze 

Wybierze kartę, która bez nich jest szybsza niż intela z nimi ;) 

Opublikowano (edytowane)

Chlopie to nie ma znaczenia jaki Fg jest w tym lapku, czy to nvidia,amd czy intel, jesli bazowy fps to 15-20fps to trzeba byc niezlym desperatem zeby sie tym jarac a co dopiero grac to chyba po litrze wody z padem w reku. 

7 godzin temu, janek25 napisał(a):

ma sobie na fsr na tej konsoli uruchomić yhmmm 

A Ty nie pij wiecej i naucz sie składać zdania bo poki co ty chyba tylko ty wiesz co piszesz sam do siebie ;) 

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

A Ty nie pij wiecej i naucz sie sklad zdania bo poki co ty chyba tylko ty wiesz co piszesz sam do siebie ;) 

Co ty nie powiesz 😂

2 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Ale to ty wplątałeś w temat amd :hmm: Gość nigdzie nie pisał o tym...no i bazowe 15fps i mydlenie oczu, że z tego fg wyciągnie super płynność :rotfl: 

Więc przeczytaj jego opinie 

Najlepsza płynność zdecydowanie jest przy FGx4. Trybu x3 nie opłaca się używać. W opcjach gry mam latency reduction "XeSS LL + Boost". Ledwo co artefakty widać na screenach, a w realu można powiedzieć że nie widać w ogóle. To jak przy takim niskim bazowym fps jest dobrze, to przy bazie większej będzie git majonez :) Zaraz sprawdzę mniej wymagające gierki.

Opublikowano
1 minutę temu, janek25 napisał(a):

Nie potrzeba nikogo opini zeby wiedziec jak wyglada rozrywka z bazowym fps pokroju 15fps plus MFG/FG, ale ja ci powiem, wyglada jak :kupa: ;D

i nie kazdy ma tak niskie wymagania zeby sie tym jarac ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, janek25 napisał(a):

Wspomniał gdzieś o porównaniu z AMD (poza tym, że na AMD zawsze działa), że pierdzielisz kocopoły jak zawsze? 

Nie no z 15fps na pewno jest mega płynnie, no to na bank, tak musi być!!! Na pewno lepiej niż na natywnych 300fps na AMD :hihot:

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 1
Opublikowano

Jak wspomniałem wyżej nie jestem o nic obrażony (jest mi wszystko jedno co siedzi w budzie byle się spinało wydajność/cena), co widząc takie kocopoły i fikołki jakie uprawiasz na forum na każdym kroku trzeba reagować...bo jeszcze ktoś w to uwierzy ;) 

• Upvote 2