Handheldy PC (SteamDeck/RogAlly/LegionGO i inne) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie, nie szukam szydery, tylko po prostu kolejny raz opierasz się o filmiki na YT od kilku osób, które nie są uważane za żaden autorytet lub go utraciły i oscylują wokół szurstwa. Ty wchłaniasz te dane uznając je za pewnik, a w momencie gdy wywiązuje się dyskusja, to krążysz wokół tematu w taki sposób, by zamącić używając do tego tematycznej terminologii. Przeczytaj pierwsze zdanie ze screena z moją wypowiedzią. Czy ja dając ten link zaprzeczam Twoim hipotezom? Czy wskazuję wyraźnie na jedną lub na drugą stronę? Nie. Wskazuję wyłącznie, że ta hipoteza, wbrew Twoim sugestiom, dalej jest w fazie badań i cały czas jest stanowisko, że "może", a to oznacza że: 1. nie ma pewności co do skuteczności 2. nie ma pewności co do korzyści względem skutków ubocznych 3. wymagane są dalsze, dokładniejsze badania Dla przykładu dałem link z jednym z badań, gdzie sam nie wykazałeś chęci zgłębienia tematu o inne podobne badania, tylko zarzucasz to innym. I tak, lepsze badanie na osobach pod respiratorem, które uwzględnia ilu w tych grupach było palaczy i skutki nikotyny nie tylko na receptory ale również na wzrost podatności organizmu do cięższego przebiegu choroby, niż badanie przeprowadzone na 4 osobach i sugerowanie, że terapia może pomóc, po czym UDZIELANIE PORADY INNYM jaki plaster nikotynowy sobie kupić. -
Przez ptys · Opublikowano
Kłamiesz imputujesz nieprawdę a w swoim zcietrzewieniu nie czytasz nawet postów (nigdzie nie napisałem bezpośrednio że w Polsce) ale czego się spodziewać po czołowym popagadziscie tfuska, wyjdź na zewnątrz i złap trochę słońca, poza forum też istnieje życie -
Przez AudRob · Opublikowano
Nie posiadam ciągnika ale mausera na podwórku posiadam. -
Przez jirajamgo · Opublikowano
To była chyba najtańsza płyta z jakimś radiatorem na sekcji zasilania jaka była w sklepie gdy ją kupowałem z ryzenem 3600, swoją drogą dobra sztuka 3600 mi się trafiła bo 4.6GHz robiła. Potem kupiłem 5600 na jakiejś dobrej promce pod koniec 2023. Takie timingi udało mi się zrobić z pomocą AI w wyszukiwarce googla xd -
Przez trepek · Opublikowano
To nieprawda! Jeszcze ktoś przeczyta i sobie biedy na robi! Ten olej po frytkach trzeba pierw przez pończochę przepuścić. Wiesz jak szybko może oblepić się filtr paliwa resztkami frytury? Bez pończochy ani rusz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi