Skocz do zawartości

Handheldy PC (SteamDeck/RogAlly/LegionGO i inne) - wątek zbiorczy

KamcioGF

Rekomendowane odpowiedzi

Przyda się ;)

Ostatnio zakupiłem używkę Rog Ally - 1800 zeta za konsolę w idealnym stanie, plastikowy shell, pokrowiec podróżny, stacja dokująca i naklejone szkło hartowane. Do tego jeszcze rok gwarancji. Zapuszczony Win 11+Bazzite OS więc mamy wszystko co chcemy :)

W tej cenie za taki setup to jestem mega zadowolony. Jedyny minus to bateria więc jak ktoś chce podróżować z tym handheldem to niestety powerbank to konieczność. Ale tak to sprzęt super. Zastanawiałem, się nad Rog Ally X ale cena prawie 4000 zł uświadomiła mi, że wolę poczekać i w przyszłym roku kupić coś z prockiem Z2 Extreme. Czekam na Rog Ally z OLEDEm, baterią 80Wh jak w "X" i nowym prockiem ;) 

Miałem steam decka LCD, nawet dwa :E

potem legion go i pluje sobie  trochę w brode bo sprzedałem z myślą o nadchodzącym nowym modelu a tu ani widu ani slychu. Tak myślę teraz o rog ally v1 w granicach 1500-1700zl, ostatnio było msi claw za 1500zl. Biłem się z myślą bo to jednak intel i trochę słabo to działa. Ale cena w sumie spoko, więc jak się już zdecydowałem to oferta zdechła 3min wcześniej 😆

Broń boże brać MSI. Paździerz niesamowity. Jak coś brać na ta chwilę to używkę Rog Ally na przeczekanie i później sprzedać. Albo wstrzymać się z zakupem i poczekać do początku roku na premierę chipu Z2. Po premierze pewnie wyjdą nowe modele z nowym APU. Mam 5 latka w domu więc Legion Go odpadł na starcie bo to kobyła wielka jest :D