Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i jest najlepiej ale skoro mam podłączone wszystko jednym przewodem a mam ciszę i dobre temperatury to po co mi dwa dodatkowe przewody. W alf też był jeden i wszyscy byli zadowoleni😂 a tak mam wszystko osobno uzyskać żeby mieć gdzieś stopień mniej bo nie ma co się oszukiwać że będą jakieś duże różnice 

50 minut temu, Vulc napisał(a):

U znajomego też w końcu wszedł, ale było mega ciasno. Z ciekawości zmierzyłem u siebie w Phanteksie XT View - nie zmieściłbym się. Zresztą zerkając w internet można znaleźć sporo postów o kłopotach z montowaniem tego AIO w zależności od combo buda/płyta.

Dla mnie to akurat to było miłe zaskoczenie że weszło bez problemowo. Bo widziałem że niektórzy musieli pod jakimś skosem montować i inne kombinacje. Spoko buda jak w tej cenie

Opublikowano
56 minut temu, DarkeVo napisał(a):

Dla mnie to akurat to było miłe zaskoczenie że weszło bez problemowo. Bo widziałem że niektórzy musieli pod jakimś skosem montować i inne kombinacje. Spoko buda jak w tej cenie

Pod skosem, demontowali jeden wentyl albo jakieś hardcorowe akcje typu wycinanie części obudowy wentylatora. :E Tym bardziej warto o tym pamiętać i sprawdzić kompatybilność przed zakupem.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, DarkeVo napisał(a):

Może i jest najlepiej ale skoro mam podłączone wszystko jednym przewodem a mam ciszę i dobre temperatury to po co mi dwa dodatkowe przewody.

Dlatego właśnie chodzi żeby TOBIE pasowało podłączenie.

8 godzin temu, DarkeVo napisał(a):

W alf też był jeden i wszyscy byli zadowoleni😂 

W alf2 da się rozbić wiązki między pompkę i śmigła.

Edytowane przez kamilos69