Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez peterchen86 · Opublikowano
No trochę "popłynął" ale przeczytałem i napisał całkiem sensownie. Może były Foundersy ale się sprzedały. Z tą dostępnością RTX 5090 jest bardzo średnio z tego co widzę. A jak w PNY z dźwiękiem cewek? Jest słyszalny, a jeśli tak to mocno dokuczliwy? Domyślam się, że ciężko przewidzieć ale bardziej chodzi mi ogólnie jak kształtowała się ostatnio bo tego nie śledziłem. Liczyłem po cichu, że będą jednak trochę ale RTX 4090 długo też "nie chciała" tanieć. Może bot się wypowie co do tego jak się kształtowała cena RTX 5090? Widzę, że dostępny jest też Zotac. Lepiej kupować kartę OC czy bez OC? Różnica w cenie jest niewielka. -
Przez sideband · Opublikowano
XOC bios ściąga limit max offsetu także można walić konkretne zegarki na 0.8V Niestety obroty zaczynają się od 1500obr na tym biosie + pamięć ciągle pracuje na pełnym takcie Także karta wsysa watów jak świnia w idle. Co to dużo mówić NV ma nasrane w głowie i to celowy zabieg z blokowaniem zegara na niskich napięciach. -
Przez VRman · Opublikowano
Ale bot dowalił Ja go wrzucam w ignorowanych, bo psuje czasem takimi ścianami czytanie wątka, a odwinąć zawsze można. No i poza długością posta, to całkiem sensownie napisał. Co do Foundersa - dzisiaj był news na videocardz, że w Europie Nvidia zrobiła restock, a o karcie w Polskim sklepie coś mi mignęło wczoraj. Ceny kart mają iść w górę przez ceny RAMu, ale znowu ciężko powiedzieć jak to realnie wpłynie na cenę 5090tki, gdzie w cenie karty pewnie z 5x większy udział niż pamięci miała marża Nvidii, więc kij wie. Może wywali ceny w kosmos do wiosny a może zostaną. Bez wróżki się nie da ocenić. -
Przez peterchen86 · Opublikowano
W sklepie Nvidii w ogóle nie widzę żeby Founders był dostępny, a ceny chyba niestety ostatnio idą w górę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi