Kadajo 8 526 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Tam naprawdę jakieś boty siedzą nie ludzie...
X360 93 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Tam naprawdę jakieś boty siedzą nie ludzie... Pamiętasz ja Maksiu krzyczał w "Seksmisji"- Jutro też wam uciekniemy! Nvidia krzyczy teraz- Jutro też wydamy nowy sterownik! Edytowane 18 godzin temu przez X360 1
sideband 2 347 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 3 godziny temu, tomcug napisał(a): Już to sprawdzałem na RTX 4090, brak poprawy. Jak zwykle Hotfix najlepsze stery od NV Bambol z oc poprawiony i wydajność z PT jest już git
X360 93 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 minutę temu, sideband napisał(a): Bambol z oc poprawiony i wydajność z PT jest już git Ale w innych grach jest nadal kilka klatek mniej niż na 591.86...Więc nie do końca jeszcze wszystko naprawione
bourne2008 1 522 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 20 minut temu, X360 napisał(a): https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5812/kw/hotfix Trzeci sterownik w ciągu kilku dni,i nadal jest źle. Sprawdzałem. Nv przechodzi sama siebie. Ale co jest źle tym razem. OC poprawili (sprawdziłem), PT w Residencie też ponoć poprawili. 2 minuty temu, X360 napisał(a): Ale w innych grach jest nadal kilka klatek mniej niż na 591.86...Więc nie do końca jeszcze wszystko naprawione Gier nie sprawdzałem. Na szybko przeleciałem 3DMarka i wyniki w normie a nawet lepiej.
sideband 2 347 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 minuty temu, X360 napisał(a): Ale w innych grach jest nadal kilka klatek mniej niż na 591.86...Więc nie do końca jeszcze wszystko naprawione Chyba nie wiesz na czym polega hotfix Równie dobrze mogę napisać, że będą używał 595.05 preview, które wyraźnie wydajniejsze w RDR2 z VK od jakiekolwiek innego sterownika. Lata temu tego typu wpadki mnie nie dziwi poza tym wiem gdzie były błędy i mogłem je poprawić obecnie nie ma już tak łatwo. Na poprawienie innych bamboli w nowym branchu to sobie poczekasz
caleb59 1 881 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 595.71 naprawiły Smooth Motion w Escape From Tarkov, znowu można grać normalnie.
X360 93 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, bourne2008 napisał(a): Na szybko przeleciałem 3DMarka i wyniki w normie a nawet lepiej. Sprawdź np DirectX Raytracing feature test. U mnie kilka fps w plecy w porównaniu z 591.86, Port Royal to samo. Wiedźmin z RT,Assetto Corsa Rally,Borderlands 4, te gry na razie sprawdziłem i jest po kilka fps mniej niż z 591.86,chociaż zegary faktycznie wróciły na miejsce. Edytowane 18 godzin temu przez X360
sideband 2 347 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Kogo obchodzą 3dmarki od zawsze 1-2 sterowniki masz w każdej generacji, które wykręcają najlepsze wyniki w markach.
Reddzik 3 078 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 8 minut temu, caleb59 napisał(a): 595.71 naprawiły Smooth Motion w Escape From Tarkov, znowu można grać normalnie. Masz stare sterowniki, zaktualizuj o nowe Hotfix Driver v595.76 3
maxmaster027 1 160 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, X360 napisał(a): https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5812/kw/hotfix Trzeci sterownik w ciągu kilku dni,i nadal jest źle. Sprawdzałem. Nv przechodzi sama siebie. U mnie jest dobrze, boost 3165Mhz +45-50W np w CP. w innych 3150Mhz czyli mniej wiecej 75mhz wiecej i okolo 35-40W. Różnica w FPS 0.5-1fps. Ogólnie nie warto zylowac dokladnie 0.7FPS różnicy i 45W wiecej. Natomiast samemu je ograniczyłem L na afterburnerze. I spadlo z 350W na 315-320W, tylko 10W wiecej. Wydajnosc taka jest np z X3. Jak dla mnie dobre drivery. Nie ma sie do czego przyczepic
X360 93 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Teraz to są dopiero cyrki. Po aktualizacji gry teraz w ogóle się nie uruchamia na żadnych sterownikach Edytowane 6 godzin temu przez X360 1
caleb59 1 881 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jeśli używasz jakichkolwiek modów do RE 9 to je usuń.
X360 93 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, caleb59 napisał(a): Jeśli używasz jakichkolwiek modów do RE 9 to je usuń. Żadnych modów. 1
ODIN85 3 981 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Normalnie odpala. Nawet dlss teraz jest zawsze na Quality. 1
caleb59 1 881 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie również RE 9 włącza się normalnie.
leven 810 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, X360 napisał(a): Żadnych modów. Na integrze grasz ?
sideband 2 347 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Może coś pomieszało w plikach gry po łatce u niektórych
X360 93 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, leven napisał(a): Na integrze grasz ? Tak....RTX 5080 - taka fajna integra. Ci z Reddita też na integrach grają zapewne.
maxmaster027 1 160 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Integra +, w zasadzie - bo wiecej prundu żre Czasami windows cos w plikach miesze.
X360 93 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, maxmaster027 napisał(a): Integra +, w zasadzie - bo wiecej prundu żre Czasami windows cos w plikach miesze. Ja już sobie poradziłem. Przeniosłem grę na inny dysk i magicznie działa. Żeby było śmieszniej przeniosłem później na dysk z którego cały czas waliła błędami przy uruchomieniu,i...też działa.
leven 810 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, X360 napisał(a): Tak....RTX 5080 - taka fajna integra. Ci z Reddita też na integrach grają zapewne. W stopce masz integre
X360 93 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, leven napisał(a): W stopce masz integre Domyśliłem się że o to ci chodzi. GPU-Z stwierdził że w sygnaturze nie zdradzi mojego GPU. Taki typ Edytowane 1 godzinę temu przez X360
ODIN85 3 981 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu (edytowane) Godzinę temu, X360 napisał(a): Tak....RTX 5080 - taka fajna integra. Ci z Reddita też na integrach grają zapewne. Już ubijają 50xx przed premierą 60xx Edytowane 57 minut temu przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi