Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Wymaksowałem Amazonkę (miałem najlepsze przedmioty częściowo sam wy grindowałem, a częściowo z handlu), kosiłem wszystko na Piekle i po jakimś czasie stwierdziłem: "no, fajnie się kosi”, po czym po prostu wyłączyłem grę. W tej grze po pewnym czasie nie ma co robić. Baalruny? To przecież żart. Jeden typ z Enigmą albo czarodziejka robią teleport, otwierają portal, reszta wchodzi i po 20 sekundach jest po wszystkim. Na 97 poziomie level wbija się z tydzień. Świetny mi endgame. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A PhysX działa w tym ME Remix? W sumie faktycznie raz wygląda lepiej raz gorzej. W takich starych grach trzeba trochę się napracować i poprawić wiele rzeczy które nie koniecznie po włączeniu "RTX On" będą magicznie wyglądały lepiej. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Tu jak nie pójdzie w kryminał to będzie dla mnie niedopuszczalne. Jeśli naprawdę nie będzie zabrania prawa jazdy + jakaś sensowną kara pozbawienia wolności (nawet nie wiem na 3 miesiące) to zwatpie w wymiar sprawiedliwości po raz kolejny. Swoją drogą podziwiam spokój konfitury, ja już przy pierwszym razie typowi albo urwał lusterko albo wycieraczkę. -
Przez Áltair · Opublikowano
Zapodasz screena? Nigdzie nie widzę takich opcji w zakładce z image .
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi