Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jesli ktos jest totalną zielonką jeszcze i stresuje go poznawanie map pod grozbą utraty ekwipunku to polecam uzyc opcji darmowego wyposażenie dobieranego losowo z pewnej puli low levelowej , opcja ta dostepna jest na górze ekranu tuż przed rozpoczęciem misji.

PNGP2V3.jpeg

Edytowane przez Oldman
Opublikowano (edytowane)

Odnośnie darmowego sprzętu to często korzystam kiedy chce odhaczyć coś z questa i zależy mi tylko na zadaniu.. w sumie to nawet z darmowym ekwipunkiem można dać sobie radę.. Czesto ubijam gosci z duzo lepszym eq, a to dlatego że szare bronie zadaja tyle samo obrażeń co np zielone, jedyna różnica na zielonych to dodatkowe perki np o kilka % szybsze przeładowanie.

No i jest ten dreszczyk kiedy znajdziemy coś przypadkiem fajnego, ale nie mamy bezpiecznej kieszeni i trzeba troche kombinować..

BTW. Wybiłem dziś cały team mając może z  5% życia.. zaskoczyli mnie w trójkę i jakoś udało  mi sie spierdolić w pobliskie krzaki... siedząc obok nich  dosłownie 1 metr - wybiłem ich wszystkich, a goscie nie kumali skad dostaja. 

Dobre kamo to podstawa, odradzam noszenie  oczojebnych skinów np taki pomarańcz to widać z połowy mapy a z dobrym kamo goście 1-2m ode mnie nie potrafili mnie dostrzec w krzakach  :D

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 2
Opublikowano

No i jakby ktoś nie wiedział, to ten szary augment bez safe pocketu z darmowego loadoutu po wyjściu z raidu można za darmo przerobić u tego androida na zielony augment z bezpieczną kieszenią. Ogólnie to, że z tego darmowego sprzętu można korzystać cały czas, robić questy i zdobywać expa bardzo mocno ułatwia grę. W innych extraction shooterach tak wygodnie nie jest :P.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No, zaczyna w***wiać, jak mnie zabijają mendy w ARC... idziesz na misję, a tu menda kampi ze snajperką...

myślę, że jeśli tego będzie naprawdę dużo, to to będzie głównym powodem, dla którego stracą graczy.

Przydałby się tryb PvARC.

@Sidr całej gry? Nie wiadomo, pewnie jakieś sezony zrobią, itd... na razie jest sporo do zrobienia.

Z darmowego sprzętu na razie raczej nie korzystałem, heh nabiłem kasy i rzeczy na szybkich raidach w Dam i dzięki przyjacielsko nastawionym ludziom.

Edytowane przez Sponsi
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Sponsi napisał(a):

Przydałby się tryb PvARC.

twórcy długo testowali PvE i to był ich początkowy pomysł ale dosyc szybko ich nudził i brakowało emocji. Dlatego w pewnym momencie developingu wpadli na taki wlasnie pomysł (PvEvP) i musieli sie nieco cofnąć i przeprojektować grę.

Natomiast dodatkowy tryb PvE w grze, oznaczałby robienie równolegle praktycznie drugiej gry (na co trzeba mieć czas i pieniądze)

ja nie mialem dzis czasu na granie dopiero teraz usiadłem ale po komentarzach widze ze sie zesrało, przed chwilą odpaliłem i u mnie jest teraz okienko  z napisem IN QUEUE (nie wiem tylko czy realnie tkwie  w jakiejsc kolejce chętnych czy to placebo )

V1EQALA.jpeg

2 godziny temu, Pitross20 napisał(a):

Chyba tak, a miałem iść szukać kogutowi owocków...

tez jestem na tym etapie (i udało mi sie zbudować pare stołów warsztatowych pierwszego stopnia)

Edytowane przez Oldman
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Oldman napisał(a):

tez jestem na tym etapie (i udało mi sie zbudować pare stołów warsztatowych pierwszego stopnia)

Samo zbudowanie wszystkich zajeło mi jakieś 2h, ale dalszy upgrade jest już cieżki.. na razie mam 2 stoły na 2 lvl, 1 na 3lvl a resztą na 1 :D 

Poziom postaci wbiłem 29 ;) 

No i złomka na 4 poziomie 

Gierka mnie wciągnęła ze przestałem grać w bfa6 :E 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
9 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Samo zbudowanie wszystkich zajeło mi jakieś 2h, ale dalszy upgrade jest już cieżki.. na razie mam 2 stoły na 2 lvl, 1 na 3lvl a resztą na 1 :D 

Poziom postaci wbiłem 29 ;) 

No i złomka na 4 poziomie 

Gierka mnie wciągnęła ze przestałem grać w bfa6 :E 

ma coś w sobie trzeba przyznać ze mimo pewnych braków wciąga (brak FPP, dosyc arcadowe strzelanie  itd) 
ja nie mam tyle czasu na granie wiec sumarycznie gralem dosyc krótko, rozbudowałem ostatnio skrytkę w bazie do około 112 pól, przydatna rzecz.

Wczoraj głupio zginąłem , poszedłem na misje w trybie "darmowe wyposazenie" i dostalem z losowej puli broń na lekką amunicje, zapomnialem o tym ze ona jest na lekką i poszedłem w miejsce z lepszym lootem, i wyjechały na mnie kule (ogniomioty) i jeszcze jakies drony, zapomniałem że lekka amunicja jest bardzo słaba na maszyny i mnie dojechały bo to było takie miejsce ze nie było jak szybko uciec. i podobało mi sie to. gra czesto karci za brak przewidywania.

Pytanie: czy jest jakis sposób zeby podmienić przedmiot "PRZERÓBKA DARMOWY RYNSZTUNEK " na lepszy jesli sie pokona jakiegos gracza (nie mam na mysli w bazie po powrocie z misji tylko w czasie misji)?

Opublikowano
40 minut temu, Oldman napisał(a):

Pytanie: czy jest jakis sposób zeby podmienić przedmiot "PRZERÓBKA DARMOWY RYNSZTUNEK " na lepszy jesli sie pokona jakiegos gracza (nie mam na mysli w bazie po powrocie z misji tylko w czasie misji)?

Nie ma opcji.. też kombinowałem ale jednak jeśli wybierasz darmowy to musisz z nim zostać do konca mapy ;) 

Warto przeszukiwać dosłownie wszystko, bo znalazlem 2 schematy w jednej malutkiej skrzynce :D 

20251103004311_1.thumb.jpg.5ccd4bff2ad70661a46849610479bc73.jpg

Opublikowano

przed chwilą stracilem kowadło które sobie kupiłem w sklepiku bo chcialem sie poczuć jak brudny harry (zlekceważyłem 3 drony w lesie , myslalem ze dam im rade ale nie uwzględniłem kiepskich osłon terenowych jakie mialem w poblizu)

5 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Warto przeszukiwać dosłownie wszystko, bo znalazlem 2 schematy w jednej malutkiej skrzynce :D 

dzieki za info

Opublikowano

w tej grze przydaje sie rozdzielczosc 4K 

13 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Venator na bank dostanioe jakiegoś nerfa, bo kosi nieziemsko 

to sobie zachomikuj z 20 sztuk Venatorów teraz (zanim je znerfią) to bedziesz miał na pózniej ;)

Opublikowano (edytowane)

Gram solo, 12 poziom jeszcze nikogo nie zabiłem. 2 razy zgoniłem od ARC bo zlekceważyłem zagrożenie i fatalnie rozegrałem potyczki. Na ten czas na niskich lvl ludzie w większości biegają i robią zadania. Kampią przy wyjściach tylko po to by się załapać na wyjście z mapy. Ja też tak kilka razy na krzywy ryj ewakuowałem się.

Wczoraj miałem sytuację w dolinie, ta zielona mapa, ktoś do mnie zaczął strzelać. Ja zająłem pozycję i tak się widzimy na wzajem, ja nie strzelam, on ląduje cały czas. Ktoś z boku, "czy on do ciebie strzała?", ja padłem. Przyjazny gracz zreanimował mnie i zaczęliśmy razem polować na tego co mnie ubił. Podzieliliśmy łupy. Ja gram bez mikrofonu, a i tak idze łatwo się dogadać. Zobaczymy jak będzie jak większość graczy odblokuje ranking i  będzie miało wyższy lvl oraz sprzęt. Myślę, że sielanka się skończy w solo.

Edytowane przez KaszaWspraju
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Oldman napisał(a):

w tej grze przydaje sie rozdzielczosc 4K 

to sobie zachomikuj z 20 sztuk Venatorów teraz (zanim je znerfią) to bedziesz miał na pózniej ;)

Na co mi :E po prostu pisze ze ta bron jest zbyt OP 

Edytowane przez dawidoxx