Problem z osadzaniem wpisów z X, oraz z ich poprawnym wyświetlaniem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Nie tylko trzeba było nie zgubić paragonu, ale także oddać to można tylko w miejscu, gdzie się kupowało. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Fajnie, a wiesz jak ludzie maja po 3 -4 konta, np w GT7 dla roznego mmr, albo do jazdy w USA i UE, albo np jest rodzinka i kazdy ma swoje, to w pyrzpadku versji digital kazde konto musi miec kupioną gre, a jak masz plyte blueray to kazde z kont nie musi miec gry, bo gre wsadzasz do napedu. Wiec nie wiem czy digital jest taki dobry, powiedzialby ze raczej bardzo zły, bo widac ze sony zweszylo kase na digitalu... a koniec koncow i tak cene bedziesz mial digitala podniesiana co chocby widac na ps5pro...takze serio digital w swiecie PS5 to najgorsza opcja. -
Przez Karro · Opublikowano
Niestety tego nie da sie leczyć,ledwo z wrzodami sobie radzą Ewentualnie to od technicznego zboża ktore szają w chlebku w cenie pełnowartościowego -
Przez Stever · Opublikowano
Będzie używany typowo do zastosowania nauczyciela? Dell Latitude 3450 i5-1335U/16GB/512/Win11P EDU 5y NBD Jest też dostępna opcja na Intel z 60 miesięczną gwarancją. Prawda jest taka że ubyło modeli w bonach. -
Przez Zachy · Opublikowano
Przecież na 7900 uv sie robi zupelnie inaczej niz na nv i zegarami plus power limitem Obnizanie napiec powoduje tylko niestabilnosc i g... Daje praktycznie. Miałem 3-4 sztuki 7900xtx i cudów UV sie nie osiagnelo, a jak jeszcze podkrecasz rdzen to waty glownie ida w gore. No ale ja sie pewnie nie znam
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi