Camis 440 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Czy da radę naprawić te osadzanie X?, raz działa a więcej razy nie osadza. A nawet jak już osadzi to po jakimś czasie nie wyświetlają się wpisy w postach jest tylko puste duże czarne pole. Wyłączenie blokera reklam i test na innej przeglądarce nie pomaga. To nie tylko u mnie się dzieje bo jeden z userów też ma ten problem z czarnym polem i do mnie napisał. 1
tomcug 369 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Generalnie mam wrażenie, że to bardziej problem po stronie platformy Xd, ale badamy temat.
Camis 440 Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada Może IPB jakoś źle współpracuje z X, ale na innym forum "skyscrapercity" wrzucanie i wyświetlanie X działa cały czas bez problemów.
hwdp43 133 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada No u mnie twitter tez czesto sie dlugo wczytuje albo i w ogole
Camis 440 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Mam puste posty: https://forum.ithardware.pl/topic/8012-ukraina-rosyjska-inwazja-2022/page/51/#findComment-62718 https://forum.ithardware.pl/topic/8012-ukraina-rosyjska-inwazja-2022/page/51/#findComment-62823 Z resztą nie tylko ja: Spoiler Edytowane 3 godziny temu przez Camis
Camis 440 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, MaxaM napisał(a): Może temu, że co jakiś czas twitty całkowicie się nie wczytują i nie widać co kto wrzucił? Nawet nie widziałem, że to było zamieszczone Potwierdzam, u mnie też nie widać. 15 minut temu, Kris194 napisał(a): Nie wiem jedynie czy to dotyczy wyłącznie tego forum czy problem jest bardziej rozległy. Tylko tego forum, dyskutuje na kilku i nigdzie nie ma tego problemu. Edytowane 3 godziny temu przez Camis
MaxaM 67 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Camis Dla mnie ten konkretny post wczytywał się, a teraz przestał. Wygląda to na jakiś głębszy problem.
tomcug 369 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, Camis napisał(a): Potwierdzam, u mnie też nie widać. Problem zdaje się być losowy i dotyczyć tylko niektórych linków. Admin twierdzi, że nie jest to problem po stronie serwera, ale mi się wydaje, że jednak tak. Będę jeszcze podbijał mu temat, choć widząc dotychczasowe postępy, raczej nie jestem w dobrej myśli...
MaxaM 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @tomcug Mam wrażenie, że osadzanie wariuje za sprawą białych znaków czy nawet konkretniej, znaku nowej linii.
Camis 440 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Problem zdaje się być losowy i dotyczyć tylko niektórych linków. Przy wklejaniu wpisów X do postów też najczęściej się to nie udaje, trzeba wklejać do skutku nawet 5-10 razy i dopiero załapie. Tak więc bardzo to dziwne że ten sam link działa ale dopiero po kilku razach wchodzi.
tomcug 369 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, MaxaM napisał(a): @tomcug Mam wrażenie, że osadzanie wariuje za sprawą białych znaków czy nawet konkretniej, znaku nowej linii. Mowa o znaku nowej linii gdzie konkretnie?
Kris194 295 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://invisioncommunity.com/forums/topic/480370-x-embed-issues/ Czyli problem leży najpewniej po stronie "x". 1
Mar_s 304 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ok, do czasu aż sprawa się jakoś nie wyjaśni nie będziemy się czepiać o zdublowane wpisy z tweetera, bo faktycznie występują problemy.
MaxaM 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @tomcug Po prosty zwykły enter. Wklejasz twitta, enter aby zrobić linię odstępu żeby dopisać coś tam. Mam wrażenie, że takie twitty później wariują. Tak samo z wklejaniem. Najczęściej wklejanie działa gdy się zrobi 'wklej jako zwykły tekst'. Często jak nie jestem w stanie wkleić twitta, to robię ctrl+a i del (mimo, że pole do wpisywania jest puste) i dopiero ponownie wklejam twitta. Edytowane 2 godziny temu przez MaxaM
Kris194 295 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Bywa też, że część tweetów się ładuje a część nie Spoiler Zaczyna mi to coraz bardziej wyglądać na jakiś limit zapytań po stronie "x". Czyżby próba wprowadzenia nowej opłaty dla właścicieli for? Edytowane 2 godziny temu przez Kris194
Rekomendowane odpowiedzi