Czy warto zmieniać monitor z 16:9 na 21:9
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RyszardGTS · Opublikowano
https://www.facebook.com/tomczyk.krzysztof/videos/928866875779129/ 50 lat temu - kobieta w ciąży Dziś - transpłciowy mężczyzna w ciąży Archeolodzy za 1000 lat - szczątki kobiety -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Kto nakazuje? Ty zakazujesz, ktoś chce sobie wpisać w dowód Joasia, to niech sobie wpisuje, choć by wyglądał jak kulturysta w trakcie zawodów, ma takie prawo, nie chcesz z nim rozmawiać, to nie rozmawiaj. Zresztą to tylko imię, zlepek literek, a tacy jak ty mają z tym problem. Niezaprzeczalny przez kogo? Dla mnie królem w tym względzie jest KK, ma najwięcej na sumieniu -
Przez Dirian · Opublikowano
Za 2 stówki więcej masz na 8-rdzeniowym Ryzenie 7 7700 i z chłodzeniem AIO: https://proline.pl/koszyk/481d16d2 Do tego lepszy zasilacz i jeszcze mniejsza obudowa ale z fajnymi możliwościami. Całkiem sporo miejsca na GPU, dobra wentylacja i solidna konstrukcja. Składałem w niej jakiś czas temu sprzęt dla znajomego z 7800X3D i RTX 4070 Ti Super i nie ma się w sumie do czego doczepić. Te dwa dodatkowe wentyle na spód żeby zaciągały świeże powietrze od dołu. Osobiście zrezygnowałbym z HDD całkowicie i kupił na jakiejś promocji SSD-ka 2TB. Bez sensu IMHO kupować twardziela nawet na magazyn, za mała różnica w cenie no chyba, że liczysz każdą zlotówke. -
Przez sideband · Opublikowano
Sprawdź organoleptycznie jeżeli nie będzie uszkodzeń mechanicznych to je sprawdź. Jak będę cyknięte to oddasz. Jakość Inpostu i DPD wyraźnie spadła w ciągu w ostatnich miesięcy - giną paczki, masakrują je w transporcie i opóźnienia w dostawach. -
Przez Kartofel · Opublikowano
Poskładałem około 10 sztuk na LGA 1700, tam nie da się tego spierniczyć, proc wchodzi perfekcyjnie w ramkę z 0,2mm luzu. No chyba że ktoś podejdzie do tematu niczym elektryk z montażem gniazdka w ścinanie....
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi