Czy warto zmieniać monitor z 16:9 na 21:9
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez razeks · Opublikowano
Wydaje mi się że skoro jest rdzeń gb203 to powinno być 16gb i 256bit szyna. Wtedy myślę że wydajność powinna być pomiędzy 4080s a 4090. Gdyby wyszła w cenie 899$ to byłby to niezły deal, na zachowanie 799$ średnio licze -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://www.ppe.pl/publicystyka/357667/gralismy-w-avowed-na-pc-na-4-miesiace-przed-premiera-widzielismy-niedostepny-wczesniej-fragment-rozgrywki.html -
Przez mateusz1993 · Opublikowano
Ja też wiem, że on już wie 👌 , przypominajka nikomu nie zaszkodzi i krzywdy nie zrobi 👌 , od odebrania karty rozegrane mam już ponad 12H w Stalkera, nie uświadczyłem pisków czy innych anomalii 👍. -
Przez misieq · Opublikowano
Ten cały wątek pokazuje trochę naszą narodową cechę, chyba nawet zaletę jednoczenia się w trudnych sytuacjach Tak z innej beczki i z ciekawości. Pamiętacie kiedy jak i po co założyliście w ogóle konto na labie? Ja mając jakieś 14 lat, na komputerze w bibliotece publicznej założyłem konto bo szukałem darmowych dzwonków i tapet na telefon w dziale komórkowym był z tego co pamiętam specjalny temat gdzie można było podrzucać takie rzeczy ale niestety nie miałem kabla do telefonu żeby to jakkolwiek przerzucić. Pierwsze lata nie mając neta w domu zazdrościłem innym że mogli na forumie siedzieć wieczorami i ogólnie więcej korzystać niż ja. Pamiętam też że pierwszy okres to głównie szukanie rozwiązań problemów windowsowych / growych bo nie wszystko było tak oczywiste jak teraz. W dziale Windows pomagał nieoceniony maly_szcz który chyba spał z kompem bo naprawdę miał łeb jak sklep. @up mało tego, czuje się jak u siebie i zaraz złoży wnioski o socjal -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja np mam od 2 lat xonara SE i w tym przypadku już kliknięcia nie występują i nie mam z nią kompletnie ani jednego problemu czy to na win10 czy na W11 nawet teraz na 24h2, spełnia po prostu rolę wzmacniacza słuchawkowego na tyle dobrze że nawet nie siedzę na high gain a medium
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi