System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@caleb59 ja nie piszę o zbanowaniu konta MS, tylko o zablokowaniu licencji przypisanych do danego kompa. Konto MS dalej będzie funkcjonowało, może dość do unieważnienia wszystkich licencji przypisanych do danej konfiguracji sprzętowej. Mogą również zablokować tylko tą niewłaściwą, ale tu będzie loteria w przypadku przypisania dwóch licencji na to samo wydanie systemu (win11) do jednego urządzenia. Poza tym kłania się regulamin -
Przez Art385 · Opublikowano
Jezu mój steel legend po 3100 najtaniej. Jak sobie pomyśle, że płaciłem 2.65k to mam banana na ryju, bo to kosa karta. Jakbym miał teraz kupować 9070xt, to kupiłbym drugi raz to samo. -
Przez ITprospector · Opublikowano
Jeśli ktoś lubi/gra w szachy, to mimo, że dokumentalny, to film obowiązkowy i dobrze zrealizowany. Królowa szachów 2026 Wcześniej powstał też świetny serial, jednak nie jest on oparty na historii Judit Polgár, choć wielu widzów może dostrzegać wyraźne analogie między dokumentem o królowej szachów a serialem: The Queen's Gambit 2020 - Gambit królowej -
Przez LeBomB · Opublikowano
No i ramą. Bo A1 mini ma jeden pionowy profil w osi Z, a zwykła A1 ma normalną ramę w osi Z. Dla mnie to spora różnica w stabilności i trzymaniu wysokości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi