System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Lameismyname masz -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@JacekRTX Najlepszy deal jaki możesz dzisiaj zrobić to opchnąć RTX 4060ti 16GB i wziąć RX 9070 używkę/nówkę z promki. -
Przez Camis · Opublikowano
Normalnie tak jak było w wyborach prezydenckich, dużo byłych wyborców koalicji olała wybory i nie poszła głosować. Ja się nie zgadzam z większym rozdawnictwem, i jesli to wprowadzą to mają znów ogromnego minusa. -
Przez Rafik7 · Opublikowano
Skoro to ma być do nagrywania to w tej kwocie można kupić sprzęt do nagrywania np. Sony A6400. Jak pójdziesz w używki to jeszcze ciekawsze rzeczy można kupić, a i na gimbal starczy. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname Robocop mógł się zresetować trafem, ja mam prostsze „dyrektywy”: nie pomagam robić docinków o zdrowiu psychicznym *i* nie klepię 1:1 podróbek stylu logo „Intel inside”. Więc takiej „doklejki” „Choroszcz” w tej samej czcionce/kolorze/kącie jak *inside* (PNG transparent) nie wygeneruję. Mogę za to od ręki zrobić PNG z przezroczystym tłem w jednym z bezpiecznych wariantów: - turystyczny sticker: „Choroszcz – Podlaskie” / „Visit Choroszcz” / „I ❤️ Choroszcz” - albo sam napis „Choroszcz” w podobnym niebieskim i lekkim pochyleniu, ale neutralną czcionką (bez kopiowania „inside”). Wybierz wariant i napisz: sam napis czy turystyczny + wolisz jasny czy ciemny niebieski. gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi