Na jaką kartę graficzną wymienić?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
No nie, nie będziemy robić z forum śmietnika, mema można od czasu do czasu wrzucić ale wszystko z rozsądkiem. -
Przez Kelam · Opublikowano
Znów brak tagu. #pogaduszki zapakowany. A co do giercowania w tym roku, to bez szału. Jeden sezon d4. Powtórki A Plague Tale jedynki, SW Fallen order drugi run, rimejki RE2 i 3. Wcześniej chyba już 5 raz Alan Wake jedynka. Kijek prawdy znów powtórka luty. A w styczniu bodaj - Uncharted Kolekcja Dziedzictwo Złodziei, który ruszyłem z kupki wstydu, ale to czekało się długo na poprawę płynności na myszce. Zaliczę w tym roku jeszcze Sherlock Holmes Chapter One, ale idzie jak krew z nosa póki co, bo 90% wolnego czasu ostatnio poświęcam na forum. -
Przez Qrdello · Opublikowano
To samo upgradowałem po kolei graty w kompie żeby móc grać 1440p/60 - i w sumie spokojnie mogę - ale co z tego jak co odpalę grę, przejdę tutorial, pocieszę michę że działa jak trzeba - półeczka :> I tak biblioteka steam liczy z 300 pozycji, skończone może z 30 -
Przez skunRace · Opublikowano
Rozważ, może, czy nie poczekać już na RTX 5000, kupno 4080 Super na sam koniec roku, gdzie premiera nowych kart powinna być w styczniu może nie być dobra. Kupisz jakąś 5070/Ti o podobnej wydajności, a może dostaniesz jakieś nowości tylu DLSS4, czy jakiś nowy FG, które będzie zarezerwowane tylko na 5000. Zwłaszcza, że tak krótki czas na 3070 w 1440p spokojnie dasz radę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi