sebapi 0 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Dzień dobry. Mam problem ze świeżo zakupioną kartą graficzną. W specyficznych miejscach powoduje dziwne "białe rozbłyski" Poniżej linki do YT jak to u mnie wygląda. W przypadku CoD'a jest to jedyne miejsce gdzie występuje taki problem. Szyby w oknach patrząc na ocean i dziwne odbicie lampy. Poza tym brak jakichkolwiek błędów w grze. Poniżej dziwne rozbłyski na spadającej wodzie. Sterowniki przeinstalowałem dwukrotnie. "Wyczyściłem" pliki shaderów karty i DirectX. lecz nic to nie dało. Pytanie czy karta jest uszkodzona, czy jeszcze coś powinienem sprawdzić/zrobić? Karta niepodkręcana. Dzięki, pozdrawiam Sebastian Edytowane 7 godzin temu przez sebapi
caleb59 109 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wygląda na specyficzny problem tej gry, sprawdź więcej gier lub zapuść sobie jakiś graficzny benchmark. 1 1
senac 0 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Obniż taktowania rdzenia i pamięci lub zwiększ napięcie i zobacz czy nadal jest tak samo. Edytowane 5 godzin temu przez senac
skunRace 138 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @sebapi sterowniki przeinstalowywałeś na inne, czy te same ? Sprawdź na innych. Jak dla mnie to jest wina gry i nie są to żadne artefakty, często się zdarza, że jakaś gra ma takie anomalie. Występuje to tylko w tej jednej grze ? Sprawdź koniecznie inne. Dla zasady zjedz z taktowaniem o 100-200MHz i sprawdź, ale moim zdaniem jest to wina tej gry.
LeBomB 109 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) To jest na 99% błąd w grze. Deffered physics quality w opcjach gry (nie wiem jak to po polsku jest przetłumaczone) daj na wyłącz albo na najniższe. Powinno być 2 pola poniżej ustawień tesselacji. Edytowane 2 godziny temu przez LeBomB
Rico650 0 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Według mnie to wina gry, artefakty sprawdzisz robiąc print screen, jeśli to co obserwujesz na ekranie będzie na nim znaczy że tak jest już w grze i karta nie generuje żadnych artefaktów.
Rekomendowane odpowiedzi