Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Wyżej masz odpowiedź dla czego, albo przez kogo Czyli rozumiem, że pierwszy perma ban już poleciał?
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja A to chyba nie, tak wnioskuję że był taki temat poruszany wczoraj na czacie i temu tak to wyszło, choć pewien nie jestem. Kto pisze na czacie ten ...
Pan Mateoo 454 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a): Czat zamknięty? A miało nie być cenzury na czas wiadomo czego. Czat przecież działa. Nie wiem co tu za dezinformacje probujesz wprowadzić 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): A to chyba nie, tak wnioskuję że był taki temat poruszany wczoraj na czacie i temu tak to wyszło, choć pewien nie jestem. No jak nie, ktoś złamał ciszę, a było wyraźnie napisane że od ręki perma ban. To w końcu jak to jest?
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) @Element Wojny to było poruszane przed ciszą, i tak sądzę że użytkownik hwdp nadmienił o tym że na czacie mogą pojawić się wątki polityczne i temu zablokowali. PS. Czat jest dla elit Edytowane 17 Maja przez AndrzejTrg Edytowane przez Pana Mateoo :P elit plebejskich :D
Pan Mateoo 454 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Nikt jeszcze bana nie dostał. @AndrzejTrgEdytowałem twoją wiadomość by była zgodna z prawdą. 2
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 58 minut temu, Mar_s napisał(a): No sorry ale konto testowe a multikonto to są dwie różne rzeczy. Na emoty zwrócił uwagę, że nie na poważnie? Poza tym, nazywać to może jak tam chce, a do czego służy, to już w jego głowie 58 minut temu, tomcug napisał(a): Admin może wszystko W takim razie w poniedziałek odbędą się nowe wybory o równość na forum! 1
Pan Mateoo 454 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Teraz, Pawelek6 napisał(a): W takim razie w poniedziałek odbędą się nowe wybory o równość na forum! Na forum wszyscy są równi. Co prawda jedni równiejsi od innych ale dalej są równi 1
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) To wytłumacz mi naukowo tą równiejszą równość od równej równości Edytowane 17 Maja przez Pawelek6
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 3 minuty temu, Pawelek6 napisał(a): To wytłumacz mi naukowo tą równiejszą równość od równej równości
tomcug 2 446 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 20 minut temu, Pawelek6 napisał(a): W takim razie w poniedziałek odbędą się nowe wybory o równość na forum! Ja mogę zaproponować taką równość. Darmowy ban dla wszystkich! W końcu za darmo to uczciwa cena, nie?
Kakarotto 730 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 7 minut temu, tomcug napisał(a): Ja mogę zaproponować taką równość. Darmowy ban dla wszystkich! W końcu za darmo to uczciwa cena, nie? 1
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 26 minut temu, tomcug napisał(a): Ja mogę zaproponować taką równość. Darmowy ban dla wszystkich! Wszystkich? Czyli dla moderatorów i adminów również! Yea! A poza tym, to pragnę stwierdzić, że dzień bez polityki (nie tylko tutaj, a wszędzie) jest taki przyjemny.
tomcug 2 446 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 14 minut temu, Pawelek6 napisał(a): Wszystkich? Czyli dla moderatorów i adminów również! Yea! Władzy to nie dotyczy!
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Widzę, że komuś tu się marzy monarchia absolutna 1
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Widły i pochodnie już gotowe na poniedziałek dla kolegi
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Widły? Sznur już jest, tylko dobre drzewo znaleźć.
hwdp43 1 708 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 5 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): Widły i pochodnie już gotowe Kolega z podlasia widze 1
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) Moje strony to kierunek wakacji delikwentów zsyłanych przez moderację, więc nie trafiłeś Edytowane 17 Maja przez Pawelek6
Spl97 1 293 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Pomorze piękniejsze jest na wakacje delikwentów . Ale tylko latem .
Paw79 137 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Hmm... Cisza wyborcza już się skończyła. Jest tam ktoś, kto może "przełączyć przycisk" w dziale "Dyskusje na tematy różne"? Może @ITHardwareGPT?
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja @Paw79 Hehe, Paw79, widzę, że palce swędzą już do gorących dyskusji! 😁 Niestety, ja tu tylko skromny asystent forumowy i jedyne co mogę przełączyć, to moje cyfrowe obwody z trybu "cisza wyborcza" na "pełne gadulstwo". 😉 Ale spokojnie, zaraz podrzucimy temat administracji — oni mają dostęp do magicznych przycisków. Pewnie zaraz dadzą nam ponownie poszaleć w "dyskusjach na tematy różne". 🚀😄gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
Pan Mateoo 454 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 9 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a): Pewnie zaraz dadzą nam ponownie poszaleć w "dyskusjach na tematy różne" Wytrzymacie. Niech to będzie spokojny weekend
Element Wojny 4 776 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja No to się porobiło. Między głównymi niecałe 2% różnicy, a Konfa łącznie ponad 21%. Oj będzie się działo. 1
Rekomendowane odpowiedzi