Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
18 letnie auto i łańcuch oryginalny, ale wymienia się jak pasek Niektórym to już peron dawno odjechał. -
Przez SeveN797 · Opublikowano
Witam, aktualnie mam 1080p 75hz i z tego co widzę to upgrade do 144hz(lub więcej) to okolice 300-500zł. Mój aktualny to Samsung S24F350FHUX kupiony z 10 lat temu w okolicach 500 zł o ile dobrze pamiętam. Tak więc szukam taniego upgrade'a do 144hz(lub wiecej). Cena do 500zł, 24 cale tylko zależy mi żeby był do kupienia w mediaexpert. -
Przez Kyle · Opublikowano
Łańcuch się nie rozpuszcza i nie rozpada po paru latach, jak pasek rozrządu w Opel Corsa F. Dodatkowo fragmenty tego paska zapychają smok olejowy, przez co olej przestaje prawidłowo krążyć w układzie, co prowadzi do zatarcia silnika. ... ale oczywiście jak jesteś taki pewny tego PureTech z Opel Corsa F z paskiem rozrządu zanurzonym w kąpieli olejowej @Petru23 to kupuj - pokaż że masz jaja :] -
Przez galakty · Opublikowano
I to nie jest wcale takie rzadkie... Dosłownie 2 mecze po tym co napisałem walczyłem z Bastionem, chyba 5 minut. Prawie go powaliłem i łeb zaczął do mnie strzelać z pleców. I też go pokonałem bez problemu... Po co takie coś robić to nie wiem... Chyba sobie daruję do czasu aż to zmienią, jakbym chciał PvP to bym grał PvP, a ja walczę tylko wtedy jak ktoś do mnie strzeli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi