SuLac0 461 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 10 minut temu, DjXbeat napisał(a): Mi też się podoba ten G6 po lifcie ale jednak nie mam przekonania do chińczyków ze względu na serwis taka sama argumentacje slyszalem w przypadku Tesli swego czasu ale jak widac, daja rade. wiadomo, mobilny serwis tutaj pomaga i byc moze w xpneg tez na to wpadna. sie zobaczy. 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Czy on wie na czym polega OC AC? a to jakies nowe "zaklecia", ktore pozwalaja uniknac samej kolizji/wypadku?
huudyy 3 106 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, SuLac0 napisał(a): a to jakies nowe "zaklecia", ktore pozwalaja uniknac samej kolizji/wypadku? nie, ale zabezpiecza przed następstwami wypadków - gdy ktoś w Ciebie wjedzie, to auto idzie na warsztat, a ty dostajesz auto zastępcze. Równie dobrze można powiedzieć, że nie wyjdę przez zimę z domu, bo się wypierdolę na lodzie ludzie są dziwni. Edytowane 15 godzin temu przez huudyy
galakty 3 790 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jak się boi to mógł kupić 2 tańsze auta, jedno rozbiją to ma drugie 2
SuLac0 461 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 4 minuty temu, huudyy napisał(a): nie, ale zabezpiecza przed następstwami wypadków - gdy ktoś w Ciebie wjedzie, to auto idzie na warsztat, a ty dostajesz auto zastępcze. wiem jak to dziala ale moze tutaj chodzilo o to , ze wlasciciel tez wie i chce minimalizowac ryzyko jezdzenia autem zastepczym przez pare mies
huudyy 3 106 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu no to po jakiego wuja kupował to auto?
DjXbeat 632 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 21 minut temu, huudyy napisał(a): Czy on wie na czym polega OC AC? Tu nie chodzi o to na czym polega OC / AC a fakt, że auto, które ma niecałe 6tys przebiegu może być po wypadkowe z malowanym elementem Tego nie może przeżyć, że miał by kilkumiesięczne auto powypadkowe i to go tłamsi non stop.
huudyy 3 106 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, DjXbeat napisał(a): Tego nie może przeżyć, że miał by kilkumiesięczne auto powypadkowe i to go tłamsi non stop. To jest choroba jakaś, ocd czy coś. Albo mentalna bieda
galakty 3 790 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To mógł kupić 10 letnie albo z przebiegiem 200k i tłuc do woli, no nie mogę
SuLac0 461 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu @huudyy oj tam. a przypadki, ze ludzie nie zdejmuja folii z siedzen, albo mebli w domu? kazdy ma tam jakis swoj fetysz albo fobie
DjXbeat 632 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 31 minut temu, huudyy napisał(a): To jest choroba jakaś, ocd czy coś. Albo mentalna bieda Albo strach przed czymś co może go nigdy nie spotkać 32 minuty temu, galakty napisał(a): To mógł kupić 10 letnie albo z przebiegiem 200k i tłuc do woli, no nie mogę Jego stare auto ma już 30lat na karku więc przyszła pora by je zmienić. 26 lat jeździł Golfem 3 w PB
galakty 3 790 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 26 minut temu, DjXbeat napisał(a): Jego stare auto ma już 30lat na karku więc przyszła pora by je zmienić. 26 lat jeździł Golfem 3 w PB Matko bosko.... to nawet ja biedak jako 18 latek miałem Golfa 3 i po 4 latach wymieniłem
marko 857 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu https://www.facebook.com/share/p/1A9HpQiYDX/
Katystopej 1 240 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, marko napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/1A9HpQiYDX/ U mnie złomiarze rozwiązali problem kradnąc kable ze wszystkich okolicznych ładowarek na Lidlu i Biedronce, stoją od kilku miesięcy owinięte czarnym stretchem Edytowane 8 godzin temu przez Katystopej 1
bergercs 1 724 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu https://www.facebook.com/share/p/1Ai92ThED3/
8V32 PcLab 362 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dla odmiany, jakiś czas temu włączyłem tryb ECO, max mocy nie ucina, ale spalanie i zasięg sporo się poprawiły
DjXbeat 632 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, bergercs napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/1Ai92ThED3/ Ja mam auto zawsze podpięte pod ładowarkę także na rozgrzanie baterii i przygotowanie auta prąd idzie bezpośrednio z 3F ale dzisiaj postanowiłem sprawdzić jak to wygląda gdy auto nie jest podłączone i stało na podwórku przez prawie 3 dni w temperaturach ~10C. Przez pierwsze 3km miałem zużycie na poziomie 90kWh/100km Po 13 km spadło do 18kWh. Edytowane 2 godziny temu przez DjXbeat
Rekomendowane odpowiedzi