Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Na szczęście odcinanie kuponów idzie mu całkiem nieźle, bo książka jest świetna i wcale bym się nie obraził, dostając jej kontynuację. Szybciej byłby w stanie napisać to niż dokończyć Sagę. W to ostatnie już chyba mało kto wierzy. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Powtórzę jeszcze raz: mam gdzieś co wyje, ale widzę że to przez CVT. Liczy się efekt 3000 zł za 100 000km przebiegu, słodki jeżu to aż procent wartości nowego q5! Dla mnie takie podejście jest całkowicie niezrozumiałe -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Dobra, bo mieszamy dwie sprawy, Audi które wrzuciłem, nie ma UE homologacji jaki i inne europejskie marki sprzedawane na rynku chińskim. Są tam tańsze między innymi dlatego że nie muszą spełniać wysokich norm, w tym bezpieczeństwa, w tym ADAS. Spora część (pewnie większa) obecnie sprzedawanych w Polsce przez dilerów, "chińczyków" posiada niepełną homologację nisko seryjną. Najwięcej homologowanych zapewne ma MG. Poprzedni post pisałem w kontekście różnic w cenie na rynek chiński i EU, podając jako przykład brak homologacji 1:1 na tych rynkach. -
Przez Kyle · Opublikowano
Powtórzę jeszcze raz: skrzynia CVT nie wyje. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oczywiście, że wyje. Nie wiem co w niej wyje, bo nie oglądam tyle filmików na YT co Ty, ale każde CVT, którym jeździło wyło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi