Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Z tym naprawianiem sprzętu to taka prawda, że wielu potrzebujących go na co dzień i tak go nie naprawia tylko kupuje kolejny, bo nie ma czasu na przestoje -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@CryptTM masz na Amazonie te ciężko do dostania wentylatory -
Przez Camis · Opublikowano
Zapomniałeś dopisać jeszcze USA, więc EU nigdy nie ruszy tej kasy bo jest za słaba. Znów kompromitacja z Romanowskim i to już druga z kolei. Czyli z rozliczeń wyjdzie ZERO. -
Przez DITMD · Opublikowano
A co fajnego w mozolnym parciu do przodu w żółwim tempie, gdzie wszystko ma cię na strzała? Gdzie tu fun? Nie każdy chce spędzać setki godzin, żeby wygearować postać, robić w kółko te same runy tylko po to, żeby powtarzać to kolejne setki razy, tyle że na wyższym poziomie. Plus w każdym hack and slashu masz OP buildy meltujące moby i bossów samym widokiem. W PoE 2 również. Pamiętam, jak miałem problem z jakimś bossem pod koniec któregoś aktu. Napisałem na czacie, jakiś typ się przyłączył i zanim przeczytałem jego nick, bossa już nie było. -
Przez sideband · Opublikowano
@CryptTM Raczej musisz poszukać kogoś innego nawet jakbym miał tą pastę to nie będzie czasu na testowanie. Pomimo, że już wolne do 6 stycznia
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi