trepek 1 337 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Spodnie garniturowe z gumką... może jeszcze gumiaki sztyblety do garnitury?
leelooo 360 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 473755389_9268616599865737_2730099084713004881_n.mp4 1
crush 3 575 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Głupie. Nie głosowałem na Trumpa bo nie mogłem więc to nie ma znaczenia... Chyba, że to jednak prawda o nędznej kontroli przy głosowaniu w stanach kontrolowanych przez demokratów. I jak mogę prowadzić biznes nie będąc legalnie? Nie rozliczam się? Przez słupa?
leelooo 360 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 6 godzin temu, crush napisał(a): Głupie. Nie głosowałem na Trumpa bo nie mogłem więc to nie ma znaczenia... Chyba, że to jednak prawda o nędznej kontroli przy głosowaniu w stanach kontrolowanych przez demokratów. I jak mogę prowadzić biznes nie będąc legalnie? Nie rozliczam się? Przez słupa?
Kamiyanx 1 243 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 13 godzin temu, leelooo napisał(a): Gwoli wyjaśnienia, to rejestracja firmy w Ameryce nie wymaga licencji legalnego pobytu, więc jak najbardziej mogą dziać się sytuacje jak w poprzednim memie. Pod pewnymi względami to też kraj z dykty. 2
GordonLameman 8 423 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, Kamiyanx napisał(a): Gwoli wyjaśnienia, to rejestracja firmy w Ameryce nie wymaga licencji legalnego pobytu, więc jak najbardziej mogą dziać się sytuacje jak w poprzednim memie. Pod pewnymi względami to też kraj z dykty. I gówna. Dużej ilości gówna. https://www.nolo.com/legal-encyclopedia/is-illegal-undocumented-immigrant-start-us-business.html Cały problem polega na tym, że USA jest zbudowane na imigracji, w tym tej nielegalnej. Deportacja tych ludzi uderzy w najbogatszych, bo to oni ich zatrudniają.
Gość Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Ale nie wiem, czy wiecie, ale nawet abo na telefon nie weźmiecie?
GordonLameman 8 423 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia 11 minut temu, Winter napisał(a): Ale nie wiem, czy wiecie, ale nawet abo na telefon nie weźmiecie? A po co abonament? Pre-paid wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi