musichunter1x 1 308 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) Pro po Senyszyn "Krzysztof Stanowski zdradził kulisy debaty prezydenckiej. – W pewnym momencie Mentzen ma tę mowę końcową i mówi: „Drodzy państwo, odwiedziłem 340 powiatów”, a ona do mnie mówi: „I wszystko na nic. Ja nie odwiedziłam żadnego i też nie będę prezydentem” " Edytowane 15 Maja przez musichunter1x 1
skypan 1 752 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) Oświadczenie prokuratury na temat afery ze spotami fundacji Akcja Demokracja. Nie widzimy powiązań Edytowane 15 Maja przez skypan 1 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Godzinę temu, Áltair napisał(a): Ciekawe, czy będą z tego memy. To był kapitan ameryka, który połknął rosyjską rakietę 7
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Niby się wybiera mniejsze zło. Ale zło zawsze postanie złem 1 1
VRman 2 635 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Łojezu Paanie. To żeś pan wykopał. Mem ma 5 lat
LeBomB 2 052 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja @ITHardwareGPT uaktualnij obrazek wrzucony przez @trepek o latającym maszcie 5G do aktualnych czasów, technologii i teorii spiskowych.
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja @LeBomB Łap uaktualniony latający maszt, zgodny z najnowszymi trendami teorii spiskowych! 😁 Teraz już 6G, AI i drony w jednym pakiecie promocyjnym: : Mem ma 5 lat Mieszkam w jaskini, raz na 5 lat wychodzę na powierzchnię
VRman 2 635 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Obawiam się, że o takiej postawie będą kiedyś śpiewać piosenki. Nawet w całkiem niedalekiej przyszłości. A konkretniej dzisiaj. Za kilka godzin. Tekst już gotowy. A zaczyna się od Mieszkam w jaskini, raz na 5 lat wychodzę na powierzchnię Potem wrzucę w AI i zobaczymy co z tego wyjdzie Na potęgę posępnego GPT! Mam wenę! hehehee-mem! 2
Rekomendowane odpowiedzi