Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
@Nex1M Nie, samym kablem nie zrobisz sobie ATX 3.1. Pomijając pewne zmiany w zasilaczu (mało istotne) to zmiany też są w gnieździe, które po zmianach powinno się mniej grzać. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Mój dla mnie jest stabilny, w tym co używam, nie wywala z gier, nie restartuje, nie ma problemów w podglądzie zdarzeń. Robię tak od dłuższego czasu, stwierdziłem, że testy typu tm5 itp. nie mają sensu, po tym jak jeszcze na początku ddr czwórek testowałem, jak zalecali, jeszcze na forum pclab, wszystko przechodziło a w grach i tak się sypało i musiałem odkręcać "stabilne" ustawienia -
Przez galakty · Opublikowano
Aż tak nie siedze, ale mówią że GabenCube ma jakby 7600m, no to lapki z RTX 5060 które są chyba wydajniejsze zaczynają się od 4k -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Pablloo Finał iście wybuchowy. @AlienT Ventus jest OK szczegolnie do UV, natomiast do OC to tak nie bardzo.Chyba że masz komputer pod biurkiem w jakiejs solidnej obudowie, ale temp i tak beda wysokie. Dlatego sporo ludzi wlasnie kupuje to GPU bo jest tansze i do tego blok wodny i ma super wydajnosc i cisze i temperaturki -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pytam z ciekawości, @MarcoSimone pokazał Aidę, ty nie 🫣 A że dobre wyniki to lubię podrazyc ☺️
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi