Liber8 138 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Nie podobają mi się nauczycielki z fioletowymi włosami, które uczą, mnie - rasistę, jak być tolerancyjnym nie-rasistą 1 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) @Liber8 powtarzasz brednie po kretynach z prawej strony. Jeśli są tacy nauczyciele to jest ich zdecydowana mniejszość. Chodzę na wywiadówki i ani nie widziałem nauczycielki w kolorowych włosach ani nie widziałem, żeby zajmowały się takimi bredniami. Obrażasz całą grupę zawodową nie wiedząc jak wygląda Polska szkoła:) w tych czasach wystarczy, że nauczyciel wspomni o LGBT i juz jest burza w mediach. Edytowane 29 Września przez Henryk Nowak 5
Keller 727 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) 19 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): @Liber8 powtarzasz brednie po kretynach z prawej strony. Jeśli są tacy nauczyciele to jest ich zdecydowana mniejszość. Chodzę na wywiadówki i ani nie widziałem nauczycielki w kolorowych włosach ani nie widziałem, żeby zajmowały się takimi bredniami. Obrażasz całą grupę zawodową nie wiedząc jak wygląda Polska szkoła:) w tych czasach wystarczy, że nauczyciel wspomni o LGBT i juz jest burza w mediach. Kolorowe włosy to najmniejszy problem. Jemu chodzi o to, by nie uczyć go tolerancji dla ludzi innych niż on (nawet jak nikogo nie krzywdzą - warunek). I to jest zamysł prawicy. Edytowane 29 Września przez Keller 3
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Lewo czy prawo? Ja idę środkiem 1 7
Badalamann 981 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Nie ma też nic złego w kolorowych włosach. Prawica żyje w swoim szurskim matrixie, mającym coraz mniej części wspólnej z realnym światem. Ich świat opisaują im tv republika czy inne dzikie trenery. I to od lat. Także to co mają potworzone w głowach to się nadaje do leczenia psychiatrycznego a nie dyskusji. I to bez gwarancji sukcesu w leczeniu 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września A Wy zdajecie sobie sprawę że tak lewica mówi o prawicy i na odwrót? Nadawanie sobie nawzajem wygląda jak w tym obrazku i czy jesteś lewakiem czy prawakiem, jesteście po tych samych pieniądzach i nie różnicie się niczym, jeden prawak do drugiego lewaka.
VRman 2 635 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Trzymajcie się tematów wątków. Ten jest od memów.
j4z 936 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) 7 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Lewo czy prawo? Ja idę środkiem Kiedyś dzielili się na skinheadów i punkowców - podobnie tylko inne nazwy. Dzisiaj przynajmniej walczą na forach, nie tak jak kiedyś, na ulicach, na noże. Edytowane 30 Września przez j4z
raven555 265 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 8 godzin temu, j4z napisał(a): Kiedyś dzielili się na skinheadów i punkowców - podobnie tylko inne nazwy. Dzisiaj przynajmniej walczą na forach, nie tak jak kiedyś, na ulicach, na noże. @j4z Kiedyś to byli Metale, Punki ,Hardkorzy i skini ,którzy się dzielili na skinhedów popierających Hitlera i Redskinów popierających Stalina a z czasem pojawili się i skejci a także Depesze
j4z 936 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Zapomniałeś o pacyfistach, satanistach i heroinistach. 9 minut temu, raven555 napisał(a): Depesze Fani Depeche Mode?
raven555 265 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) @j4z Tak Edytowane 30 Września przez raven555
blabla123 837 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września No i na co było tyle subkultur? Teraz jest prościej. Albo jesteś pedał albo faszysta
VRman 2 635 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Może podzielmy na memowców i oftopowców?
Liber8 138 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Hej, czuję się wywołany do tablicy, więc odpowiadam zainteresowanym bez przywoływania, niech wszechświat się tym zajmie, no wiecie, prawo przyciągania, przeznaczenie, czy inne gó*no - w sensie miałeś trafić na ten post, to trafiłeś, nie to nie Nie lubię trzech "grup społecznych", nauczyCIELE, pOSŁOWIE, naukOWCY, a że o nauczycieli poszło (i ich kolor włosów) to pozwólcie że sprostuję Całego systemu edukacji nienawidzę, tego w jaki sposób kształci się młodych ludzi i tyle. Uczono mnie w szkole przez bite 15 lat matematyki, a ja chciałem zostać szczęśliwą gospodynią domową, albo góralem z ciupagą, co bierze udział paradach z jakiejś tam okazji na giewoncie, no i co? No i gó*no, nie zostałem ani gospodynią domową, ani góralem, a wzorów skróconego mnożenia nadal nie znam Wracajmy do tematu i walczmy na memy, o to przecież chodzi
Liber8 138 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Wiadomość dnia Ryszard Petru też "Wie jak to zrobić" 1
kubikolos 1 324 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października W dniu 29.09.2025 o 22:48, VRman napisał(a): Trzymajcie się tematów wątków. Ten jest od memów. rozbawila mnie ta dyskusja, w skrocie: kiedy lewak widzi mema o kolorowych wlosach - jego honorem jest obrona kolorowych wlosow XDDDDDDDDD 1
Rekomendowane odpowiedzi