Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Co jak co ale tego, że ruska onuca Braun będzie się powoływać na europejskie orzecznictwo nie było w moim bingo -
Przez Miczi_82 · Opublikowano
Ja pierdziele, toż to drożeje codziennie z wyjątkiem weekendów a jeszcze pod koniec października: -
Przez VRman · Opublikowano
Sorry, ale mnie nie przekonałeś. Interes to chce zrobić Trump. Dla siebie i swoich. Nie dla Ameryki. Nawet się już ostro zaczadzona Magowcem Marjorie Taylor Greene ostatnio na ten temat odpaliła. Tutaj nawet młody szczurek, którego nie raz krytykowałem i nadal krytykuję za jakieś akademickie pierdololo o strategiach państw, zamiast dostrzec, że Trump ma to wszystko głęboko w dupie i zacząć patrzeć na to pod kątem Trump-zdrajca (czy to interesów USA na rzecz swoich czy interesów wszystkich na rzecz rusków, whatever) zaczyna powoli mieć przebitki, i jest już moim zdaniem światełko w tunelu, że coś zrozumie przed końcem kadencji Trumpa. Dla mnie to młody szczurek z dużą wiedzą książkową, ale bez przełożenia na OBECNE realia. Ale jednak jest profesjonalnym, zawodowym politologiem czy kim tam, więc go posłuchaj, jeśli nie chcesz mnie. Nawet on już przyznaje, że to co robi Trump jest mocno na rękę ruskim. Teraz masz oficjalne wpisanie ruskich ataków na EU w strategii USA. Unia zła. Unia faszystowska. Unia niszczy wolność i musi się rozpaść (co retweetował z serduszkiem i "Zgadzam się" Miedjewlew) Teraz już oficjalnie będą wpierać pewne partie poza USA. Przypadkiem tylko te, którym łby ledwo wystają ponad ruskie gówno. No sorry, ale zaczęło się od wyśmiewania mojej oceny sytuacji jak w Twoim poście wyżej, a kończy się moim śmiechem w stronę tych, do których nawet dziś, nadal nic nie dociera i nadal myślą, że to jakieś tam stretegie państw. Trump tak dba o losy USA jak Putin o życie swoich obywateli w Ukrainie. Niby tak mieli źle, więc zmielił pół miliona swoich i okaleczył kolejne pół, w imię wojny z Ukrainą. Przecież to jest nonsens tak u fiutina jak i u Trumpa, który był na tyle durny, że nawet w wywiadach mu się wymsknęło, że "drain the swamp" wymyślił mu ktoś inny, i w ogóle na początku to mu się nie podobało. Przed polityką też tak nie bardzo styl jego życia pasował do chrześcijańskich i rodzinnych wartości. No i teraz od roku masz niemal codzienne wskazówki gdzie ma Trump losy kraju. Dla niektórych to chyba dopóki na czerwonym dywanie Trump nie uklęknie i ucałuje buty fiutina, to nic nie dotrze. -
Przez janek25 · Opublikowano
Nowe stery wyszły do Intela . Ktoś sprawdzał czy już działa MFG ? -
Przez Elder · Opublikowano
W Deuterium też nie ma zasilacza ATX 3.1 i luzik, jest topka Corsair AX1600i z Cablemod 12VHPWR kątowym od strony GPU i jakoś RTX 5090 nie kaprysi a przeorałem go syntetykami z 20 godzin w full load CPU/GPU. Po co taki mocny PSU...wewnątrz szklanej zabudowy jest zamknięty obieg powietrza więc PSU ma ciepło (nie przesadnie bo czujniki temp inside air pokazują max 38*C) i nadmiar mocy jakim dysponuje jest konieczny aby nie był piłowany bo 1000W PSU w tym projekcie byłby za słaby skoro pod 900W dochodzi pobór mocy wszystkich komponentów w full load. PSU zmienić zawsze możesz,9800X3D + RTX 5090 jednak swoje pożerają więc czy na 1000W PSU ATX3.1 jest sens zmieniać sam oceń. Ja bym brał coś mocniejszego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi