Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
W Deuterium też nie ma zasilacza ATX 3.1 i luzik, jest topka Corsair AX1600i z Cablemod 12VHPWR kątowym od strony GPU i jakoś RTX 5090 nie kaprysi a przeorałem go syntetykami z 20 godzin w full load CPU/GPU. Po co taki mocny PSU...wewnątrz szklanej zabudowy jest zamknięty obieg powietrza więc PSU ma ciepło (nie przesadnie bo czujniki temp inside air pokazują max 38*C) i nadmiar mocy jakim dysponuje jest konieczny aby nie był piłowany bo 1000W PSU w tym projekcie byłby za słaby skoro pod 900W dochodzi pobór mocy wszystkich komponentów w full load. PSU zmienić zawsze możesz,9800X3D + RTX 5090 jednak swoje pożerają więc czy na 1000W PSU ATX3.1 jest sens zmieniać sam oceń. Ja bym brał coś mocniejszego. -
Przez kanon7 · Opublikowano
-------------------------------- Oj tam, siejecie bańkę drożyzny RAM, której nie ma -
Przez Vulc · Opublikowano
@Elvis79 Kupić nie zamierzałem ale Mikołaj dotarł w tym roku wcześniej. Więc sprzedałem zamówionego Oleda i zostawiłem NS2. -
Przez Dominix · Opublikowano
W sumie, co by nie bylo w tym dlc, to i tak kupie bo glownie w D4 z hns gram -
Przez Dominix · Opublikowano
Liczylem na opcje ze jak juz gra jest odpalona to mozna na serwer dolaczyc bez zamykania i odpalania gry ponownie. Moze to kiedys ogarna i bedzie wygodniej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi