wamak 59 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia I wyszedł remis: 2 : 2 Metro 3440x1440: delikatnie 3080 SOTR 3440x1440: delikatnie 7800XT Superposition 1080p Extreme: wyraźnie 3080 3dMark Time Spy: wyraźnie 7800XT Potwierdziło się, że to są porównywalne karty. 2 2
Send1N 680 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia @ElKojot w "4K Optimized" to w sumie bardzo blisko jesteśmy z Krzysiakiem po tych akrobacjach na 6950XT tylko w 1080p Extreme odjeżdżasz
ElKojot 22 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia @Send1N, chyba będę musiał przysiąść i docisnąć mocniej GPU
wrobel_krk 409 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia 4 godziny temu, Tornado3 napisał(a): zobacz co się dzieje po OC CPU To Twój wynik czy z neta kogoś?
Tornado3 34 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) mój https://www.3dmark.com/spy/51610694 plus Superposition Edytowane 5 Grudnia przez Tornado3 2
wrobel_krk 409 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia Aktualizacja tabeli zrobiona jak coś przeoczyłem dać znać:)
Ahc 5 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia To i ja się "pochwalę", ale wstyd przed OC: po zabawie suwakami w afterburnerze: (jakoś +/- PL 125%, +130 core, +1100 memory) Sroga porażka z Titan X 2
wrobel_krk 409 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia @AhcNa każdym kompie się da pograć nie we wszystko na wszystkim, jeszcze pare lat temu grałem w strategie/stare gry tylko na lapku z integrą jakimś i5-6200U 1
Mar_s 667 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Ło jeżu, człowiek wraca do normalności jak tu wchodzi, jakby z domu wariatów wrócił. Pewnie że da się pograć, zawsze można zjechać suwakami mocno w lewo i jakoś pójdzie, nawet nowa gierka
wrobel_krk 409 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia Ja idę pograć KCD, z moim złomem nie mam już co walczyć czekam na premierę 5xxx i jak wyjdą 9950x3d/9900x3d lub potanieją 7xxx x3d:)
skunRace 222 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Panocki, czyli robimy tylko test w Superposition Benchmark ?
Mar_s 667 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia No można też Time Spy, ale widzę że nie zdobył popularności.
Krzysiak 247 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) 8 godzin temu, Mar_s napisał(a): @Krzysiak I tak ładne wyniki A możesz też zrobić Time Spy? Zrobiłem teraz na szybko smarka Na wolnej chwili zapodam jeszcze wyniki 7800XT + 7600 i 6600 + 5600 Edytowane 5 Grudnia przez Krzysiak 1
cichy45 223 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 42 minuty temu, Ahc napisał(a): Sroga porażka z Titan X Ale wygrałeś z Titanem Black, czyli kartą która (razem ze zwykłą wersją Titana) przecierała szlaki absurdalnie drogich GPU Choć patrząc na kalkulator inflacji to 999 USD z 2014 to 1,332 USD na dzisiejsze, czyli w sumie taniej od 4090.
skunRace 222 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 32 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Ja idę pograć KCD, z moim złomem nie mam już co walczyć czekam na premierę 5xxx i jak wyjdą 9950x3d/9900x3d lub potanieją 7xxx x3d:) Nie no nie przesadzajmy, że to taki złom 17 minut temu, Mar_s napisał(a): No można też Time Spy, ale widzę że nie zdobył popularności. A wczoraj pobrałem Metro i TR Shadows Tylko nie miałem czasu zrobić, dzisiaj patrzę w tabelkę i jest tylko Superposition 1
Mar_s 667 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Jest wszystko w zakładkach, po prostu koledzy napalili się na Superposition
cichy45 223 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 10 minut temu, Mar_s napisał(a): Jest wszystko w zakładkach, po prostu koledzy napalili się na Superposition To wszystko wina @Send1N bo powiedział że można go zaliczyć na niestabilnych zegarach to się ludzie rzucili jak szczerbaty na suchary. Wczoraj 4090 testowałem na +215 na rdzeniu bo tyle mam stabilne w grach, a te 166 fps zrobiłem na +320 2
Mar_s 667 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Tak myślałem że to on, przypomnijcie jutro to bana dostanie za deprawację społeczności. 3
Krzysiak 247 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) @Send1N już byłem w ogródku, już witałem się z gąską i dupa... ponad 100 średniej i pod koniec 17 testu znów się wywaliło 😂😅 Jutro nie będę miał czasu, ale w sobotę muszę wbić 100 (czuć że PL ją trzyma za ryja i jest walka o każdy dodatkowy MHz na rdzeniu, ciekawe ile bym ugrał na xfx)😂😅 Edytowane 5 Grudnia przez Krzysiak
Ahc 5 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 2 godziny temu, Mar_s napisał(a): Jest wszystko w zakładkach, po prostu koledzy napalili się na Superposition Tak szczerze to nie sądziłem że 3dmark ma teraz opcję demo https://www.3dmark.com/3dm/121680826
PiPoLiNiO 451 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Joł. @wrobel_krk Jak coś to mi w tabeli źle procka wpisałeś. 9800 mam Edytowane 5 Grudnia przez PiPoLiNiO 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź