Harddrinkingman Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja W sumie zepsuły się ostatnio 3 ale chyba taki urok zamienników.
ChudyXp Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Do tego to Adapter Na BLU i słuchawki JBL 520BT , jakoś nie lubię za dużo kabli przy komputerze a i do tego jeszcze to TP-LINK Archer TX20U Edytowane 16 Czerwca przez ChudyXp
AudRob Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Pistolet lakierniczy Iwata LS 400 SR2.1D BASE 1,2 ETS z manometrem elektronicznym Pięknie maluje. Już trzeci z tej firmy w kolekcji.
Spl97 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Budżet, który pierwotnie miałem odłożony na nowe GPU, przeznaczyłem w taki sposób . Pomyśleć, że różnica w wyposażeniu akcesoriów kilkuletni nowy flagowiec vs praktycznie jeszcze świeży flagowiec, który dopiero zejdzie z dostępności jest znaczna. To samo miałem z Xperią 5 IV, tam też w pudełku sam smartfon, nic więcej. Na resztę zdjęć zapraszam do spoilera. Jakie duże obiektywy ma Xperia 1 MK7, na zdjęciach wydawały się mniejsze . Spoiler Edytowane 22 Czerwca przez Spl97
Rusław Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca @Spl97 tak z ciekawości, Huawei P30 Pro to jako telefon do kolekcji, jako aparat? Jako telefon użytkowy 7 letni smartfon to chyba już się za bardzo nie nadaje?
hwdp43 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) to raczej jego stary telefon , chyba tak dla porownania wrzucil btw mialem kiedys tego hujawuja ... Edytowane 22 Czerwca przez hwdp43
Spl97 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 3 godziny temu, Rusław napisał(a): @Spl97 tak z ciekawości, Huawei P30 Pro to jako telefon do kolekcji, jako aparat? Jako telefon użytkowy 7 letni smartfon to chyba już się za bardzo nie nadaje? Po czasie wyszło, że w najbliższej przyszłości będę potrzebować coś z DualSIM na dwa fizyczne karty SIM, stąd nabycie drogą kupna P30 Pro chwilę po nabyciu drogą kupna Xperii 1 MK7, która podobnie jak posiadana przeze mnie Xperia 5 MK4 ma co prawda DualSIM, ale tylko jedno fizyczne na kartę SIM, a druga jako eSIM. Nie chce mi się na chwilę obecną kombinować z eSIM-ami, a ponadto ta Xperia ze zdjęć wyżej jest za droga, żebym co chwila z nią chodził i nie daj boże zaliczyła gdzieś upadek, więc zostaje póki co w domu. Druga przyczyna, że znalazł się kupiony P30 Pro to ciekawość jak sprzęt z SoC HiSilicona chodzi . Zdecydowałem się na P30 Pro pomimo możliwych jego wad, w tym wiek dlatego, że jak poszukałem w sieci, to ten model jest ostatnim od Huawei z preinstalowanymi aplikacjami Google (sklep Google Play itd.), ten kto w Huawei-ach siedzi, ten wie, co potem się odwaliło, do czego przyczynił się nomen omen aktualny Prezydent USA . Niby idzie w nowszych smartfonach Huawei doinstalować aplikacje Google, to już nie to samo. 1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a): to raczej jego stary telefon , chyba tak dla porownania wrzucil btw mialem kiedys tego hujawuja ... No nie, serio niedawno kupiłem tego P30 Pro jako nowego , jeszcze z fabrycznymi foliami, jakie były. Ponadto, do tej pory korzystam ze swojego starego telefonu, jakim jest Samsung Galaxy S8, który ma tylko 4 GB Ramu i nawet do przeglądania neta czy oglądania filmów z YT, to jeszcze jako tako się nadaje .
Stjepan Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca https://www.motorola.com/pl/pl/p/phones/moto-g/86-power-5g/pmipmhs42m7 Motorola G86 Power 5G 12/256 za troszkę ponad 1k zł.
Oldman Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Stelaż Spacetronik SPE-434B do biurka/stołu 4 silnikowy (to już drugi taki model jaki kupiłem , pierwszy używa żona) Potrzebowałem ze wzlędu na wiekszą ilosc sprzetu jaki musze wrzucic na biurko Wczesniej używałem tego modelu ale z przyczyn zawodowych musiałem zmienić
leelooo Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) ja nie wjem skod wy tyle kasy macie Edytowane 4 Lipca przez leelooo
ChudyXp Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca U mnie skromnie teraz mam sezon na działanie na RODOS i sprawdzanie sprzętu po zimnie to musiałem kupić Akumulator 20 V / 2 Ah PAP 202 A1 staremu aku coś odbiło rozbiorę go i będę miał 5x18650 po 2 tyś mAh każdy . Tak wiem made in china ale na działkę nie jest mi potrzebny sprzęt za miliony monet
deathrabit Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Dorwałem ASUS TUF Radeon RX 6900 XT za 203 Euro od Niemca, ale ma jeden mankament nie stabilna, więc zbiłem zegar 2300MHz I już działa, poza tymi kilkoma % wydajność w dół, zrobiłem undervloting i teraz pobiera tylko max 200W czyli mniej niż moja wcześniejsza karta, Rx 6750XT. FPSy +50%. Edytowane 10 Lipca przez deathrabit
kamassss Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca W dniu 16.07.2026 o 14:29, Oldman napisał(a): w prezencie dla brata zestaw Dewalt-DCK2051H2T Chociaż ja nie jestem jakoś przekonany do powerstack. W cenie jednego wolę kupić 2x zwykla 5ah, albo 6ah FLEXVOLT
Rekomendowane odpowiedzi