Fotel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Może i nie mają racji bo ja też nie jestem zwolennikiem Religi ale trzeba dostrzegać że ci ludzie przynajmniej mają jakieś zasady i w coś wierzą bo taka lewica potrafi tylko niszczyć i pasożytować na innych nie posiadając przy tym żadnych zasad Trzeba też dostrzegać ile dobrego zrobiła ogólna religia chrześcijańska dla Europy -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Bo progi są nieaktualne, a Domański celowo udaje, że nie są. Ogólnie miał być VAT 0 do 240k, a zostało śmieszne 200. Choć realnie wydaje mi się, że z uwzględnieniem inflacji ten VAT poniżej być na progu 300k. Ale VAT 0 to też trochę scam, bo wtedy masz liczone netto, więc realnie część tego i tak ci odbiorą w PIT. -
Przez voltq · Opublikowano
Problem nie ale jakoś tak wyszło że jak miałem platynowac to inne sprawy mnie pochłaniały w gierce Gierka świetna ale nadal fabularnie podoba mi się bardziej wiedźmin 2 ze względu na to że tam jest dużo polityki -
Przez some1 · Opublikowano
Na pewno nie masz w opcjach monitora włączonego jakiegoś podbijania kolorów albo kontrastu? Czasem tryb gry albo jakieś inne ulepszacze obrazu po włączeniu powodują różne dziwne efekty.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi