Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jego zestaw bez karty jest wart okolo 3000-4000zł , wiec po prostu bardziej opłaca sie kupic 5070Ti, natomiast jakby mial zestaw wart z 10000zł to oczywiscie 5080 byłby lepszym wyborem. Nie moja wina, ze nigdy nie przyszlo Ci spojrzec na to z takiej perspektywy. -
Przez drex1 · Opublikowano
"Pięć godzin trwały przepychanki i gdyby nie upór szeregowych funkcjonariuszy, puściliby go wolno. Tak wyglądał wielki sukces naszych służb — podsumowuje nasz rozmówca." Trochę słabo to wygląda, jak kacapy cos zmajstrują w wolne dni albo święta..... to bez Johna McClane'a się nie obejdzie -
Przez Qrdello · Opublikowano
Udowdnił, w sumie nie wiem co, chatgpt w dodatku w oparciu o randomowe podzespoły a nie model w model - bo tutaj niestety karty z lepszym chłodzeniem też się potrafią skalować niekoniecznie 1 do 1 z różnicą ceny. Taki Gaming Trio w wersji xx80 wypada drożej od odpowiednika xx70 niż Asus Prime. No ale. Jak ktoś nie umie w liczby, to sobie do każdego debilizmu dorobi teorię. Żyj w swoim świecie, droga wolna. Powiem tak, weź tabletki i wróć z tą logiką w temat jak będzie ktoś, nie wiem - składał cały zestaw od zera? A póki co, no, bierz tabletki Bo jak narazie to zgnoiłeś gościa, że ma ujowe podzespoły i za tanie do 5080 lol
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi