Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Ma przede wszystkim ruskie służby pomagające i radą i "pomocną dłonią" w temacie "jak oszukiwać przy wyborach". Też niestety boję się, że kremliny ukradną Węgrą te wybory i zamiast wyborów wyjdzie Orban. Chciałem napisać "i gówno z nich wyjdzie" ale Orban to w sumie synonim słowa gówno. Zawsze mnie zaskakuje jak "forumowy wróg" może jednocześnie mieś tyle wspólnych poglądów. Najlepiej jakbyśmy się odignorowali tylko na tematy o grach retro i polityczne, bo tu się zaskakująco często (jeśli nie zawsze) zgadzamy. Napisałeś to tak, że zabrzmiało jakby KO to dobre chłopaki, co po prostu w rywalizacji na kłamanie są słabi. Kłamanie to i tak rzecz, która im wychodzi lepiej od wszystkiego innego. I wcale nie są tacy nieskuteczni. Udało się im nabrać wielu, nawet tutaj, przed wyborami. A jak ja pisałem, że liczący na powrót normalności i normalne władze po pisie się rozczarują, to mnie wręcz zwyzywano od konfiarzy, bo jak ja śmię nie wierzyć, że KO z Lewicą i Hołownią idą do władzy tylko aby ratować Polskę, są fachowcami i zrobią wszystko aby Polakom było lepiej. Zgodzę się, że oni kompletnie nie umieją robić politycznego PRu. Pisuaria niestety się do tego profesjonalniej zabrała. Ogólnie są miernotami politycznymi, nawet kreowany na wybitnego polityka Tusk, który jest już po prostu dziadziem za starym na tą grę. Jak zauważył ktoś wczoraj - czemu Wolski i Kamizela orają bzdury pisuarii w sprawie SAFE a nie ktokolwiek z KO? Czemu na każdym kroku uderzają się kolanem w brodę? Czemu co chwilę zamiast poklasku wywołują facepalm? Nie chcę pisuarii ani kremlinowskich pacynek u władzy. Nie chcę też Lewicy. Ale pozostali robią wszystko, żeby powiedzieć, a nawet wykrzyczeć "jesteśmy takimi samymi szmatami jak pis, ale głosuj na nas bo nie jesteśmy pisem!" Nie każdy uważa "bo oni nie są prawakami" za fakt oczyszczający ze wszystkich grzechów i dodający aureolę za zdjęciu posła. -
Przez kubon · Opublikowano
Pod domem, zwykle w cieniu Panowie mi nie trzeba mówić że to 1. znacznie zawęża wybór 2. Wcale nie jest takie fajne bo ja to wiem tylko że to bohaterke tematu nie interesuje Dostałem misje znaleźć coś pasującego więc szukam porad co do konkretnych modeli. Jest wystarczy. -
Przez 209458 · Opublikowano
Nie chce mi się sprawdzać, ale wydaje mi się, że FUS się nie bilansuje odkąd pamiętam, tylko dopłaty z budżetu są coraz większe. Teraz dzieci tego wyżu, czyli kolejna fala mają 40-50 lat, za 15 akurat zaczną przechodzić na emerytury I tyle będzie z wymierania. -
Przez MJRegul · Opublikowano
@janek25 mam karty NV i mam Intela B580 - testuję różne rzeczy i zawsze XeSS jest największym mydłem. Nie potrzebuję by za mnie ktoś testy robił, wyciągam wnioski z tego co sam widzę. Nie znalazłem jeszcze gry gdzie XeSS zbliżył się ostrością do DLSS 4. Jedyne co mi do głowy przychodzi to to, że na starość ślepnę -
Przez Dimazz · Opublikowano
Walnie dopiero jak rocznik 1970 zacznie masowo przechodzić na emeryturę. Ostatnie dwie dekady wyżu Oni mają systemy punktowe nie składkowe do emerytury
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi