Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Patrząc na obecnych rzymian w USA: -
Przez miro · Opublikowano
nie jest po zawodach, tylko trzeba się bardziej pomotać ze sprzedażą starych gratów, a był nawet moment żeby przeszli na 98x3d bezkosztowo, nie każdemu się chce użerac z ludźmi, pisali o tym, ja to rozumiem, jak masz klienta, składasz kompy ludziom to zawsze wciśniesz, a drugi musi się motać na olx/vinted. 58x3d ponoć bez problemu sprzedasz 1800zł b450 na szybko te 300zł 32gb ddr4 3600 ceny są tak różne, ale realnie to chyba z 700, jak więcej to tym lepiej to mamy 2800 7800x3d ali /uzywka olx - 1000 b650 dobre, msi gaming, gb - 500 zostaje 1300, nie da się kupić za tyle 32GB ddr5 6000 ?? raczej się da no i trzeba pamiętać że bezkosztowo przechodzimy na 78x3d a nie 7500f/7600 za 400zł, bo wtedy nam jeszcze parę stówek zostanie. jeden się pomota i za 3 dni będzie miał nowy zestaw, drugi ma co innego do roboty, działa to działa i to bardzo dobrze... enjoy -
Przez trepek · Opublikowano
Ja to na starość mam plan patrzeć na wnuki/wnuczki. -
Przez Kadajo · Opublikowano
To zależy czy grasz w gry czy w cyferki -
Przez Keneth · Opublikowano
Po paru testach, zamowilem 7800X3D, mysle ze to bedzie optymalne rozwiazanie, nie musze zmieniac chlodzenia, a 9800X3D bedzie tlumiony przez grafike. W grach to jest naprawde roznica rzedu 2-3%, czasem nawet na korzysc 7800X3D, co dla mnie bylo niezlym szokiem. A cena tez przyjemniejsza. Dzieki za rady, teraz zestawik bedzie naprawde mocny na 1440P.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi