leven 546 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 6 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Patologia - AI masakra
Kadajo 7 414 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Gościu idealnie wypunktował tą grafikę. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września https://www.ppe.pl/news/383180/borderlands-4-to-gra-dla-graczy-premium-z-grafika-ktora-potrafi-byc-gorsza-od-borderlands-3.html 2
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Gościu idealnie wypunktował tą grafikę. Oj, coś mi się wydaje, że nie jesteś graczem Premium. Spoiler Biedaku. 5
Kadajo 7 414 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Walczę o Premium, nie pozwolę byle ciapie nosić plakietki Premium. Łapy Precz od Premium niedorobionym produktom.
crush 3 575 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/383180/borderlands-4-to-gra-dla-graczy-premium-z-grafika-ktora-potrafi-byc-gorsza-od-borderlands-3.html Niestety ja jestem graczem super premium gold. Więc gry premium takie jak B4 mnie nie interesują. 😮💨 Edytowane 17 Września przez crush 3
Stjepan 2 378 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 2 godziny temu, crush napisał(a): Niestety ja jestem graczem super premium gold. Więc gry premium takie jak B4 mnie nie interesują. 😮💨 Jesteś jak Pan Gold, masz złoty kran, złoty kibel i masz złotego RTX 5090 oraz złote PS5, a nie jakieś premium dla bidaków.
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 32 minuty temu, Doamdor napisał(a): Można zagrać na GTX. Tylko po co? 🙂
userKAMIL 857 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 22h za mną i jestem po walce z Lictorem. Ależ to była wizualna uczta! Normalnie jak Final Fantasy i totalna rozpierducha na ekranie! Te wszystkie kolory, efekty (ich ilosć) oświetlenie na OLEDzie w tak szybkich i dynamicznych scenach to jest coś pięknego! FPS dalej trzymał 100+ niesamowita płynność tych scen w ruchu. Piękna przygoda i lecimy dalej... Zawitałem w pustynne rejony i trochę cieplej się zaczyna robić. 1
jankooo 255 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września @userKAMILJa po 10h już trochę ogarnąłem jak to działa i odpaliłem od początku ale tym razem na najwyższym poziomie trudności. Ta gierka to generator dopaminy 1
userKAMIL 857 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września https://www.ppe.pl/news/383334/borderlands-4-rozbil-bank-nowosc-od-gearbox-ze-znakomita-sprzedaza-mimo-trudnego-debiutu.html
Stjepan 2 378 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Już 2mln Niech pobije to: Sprzedaż gry "Grand Theft Auto V" przekroczyła 215 milionów egzemplarzy na całym świecie do maja 2025 roku 1
leven 546 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 22 godziny temu, userKAMIL napisał(a): 22h za mną i jestem po walce z Lictorem. Ależ to była wizualna uczta! Normalnie jak Final Fantasy i totalna rozpierducha na ekranie! Te wszystkie kolory, efekty (ich ilosć) oświetlenie na OLEDzie w tak szybkich i dynamicznych scenach to jest coś pięknego! FPS dalej trzymał 100+ niesamowita płynność tych scen w ruchu. Piękna przygoda i lecimy dalej... Zawitałem w pustynne rejony i trochę cieplej się zaczyna robić. Pykam w B3 obecnie i wydaje mi się, że mam ładniejsze fotki 1 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września @userKAMIL to chyba jest opłacany za takie błogosławnieństwo dla tej produkcji 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 21 minut temu, userKAMIL napisał(a): Gra jest fantastyczna! ❤️ Ano jesteś graczem premium ! 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ogólnie wstęp jest już bzdurą " Ile jeszcze będziemy czekać na odpowiednią implementację UE5 Gamingu" Silnik jest jaki jest i jest darmowy i to że twórcy pochodzą do niego z tym, że nie trzeba nic optymalizować to jest strona wej*bania na nabywców.
ODIN85 3 502 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września https://ithardware.pl/aktualnosci/borderlands_4_problemy_wydajnosc_jak_naprawic-45207.html
oldfashioned 469 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Szal cial, odpalilem -> sprawdzilem w opcjach, preset - auto detect -> spadki klatek do 40 fpsow na 3440x1440. 'Przyjemna' gierka 3
wrobel_krk 851 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/borderlands_4_problemy_wydajnosc_jak_naprawic-45207.html Uninstall pomaga na nerwy najlepiej 2
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) 15 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Ogólnie wstęp jest już bzdurą " Ile jeszcze będziemy czekać na odpowiednią implementację UE5 Gamingu" Oczywiście, że tak. Nie wiem gdzie, kiedy i u kogo się ulęgło w bani, że wszystko, co fizyczne i policzalne ma sens (nośność, waga, udźwig) - i świat się stosuje i respektuje to. Nie walczy z tym. Wszystko, co "virtualne" (tekstury, modele, oświetlenie, vram, i co tam sobie jeszcze dopiszecie) - to kondom bez granicy naciągania i można go naciągać bez opamiętania. Jak na TIRa nośność 20 ton, nawalisz 40, to też klęknie - i nikogo to nie zdziwi. Jak w grę wepchniesz pierdyliard przerośniętych opcji - nie działa? szarpie? jak to?! dlaczego?! Przecież powstają zupełnie nowe, bez HIPER TURBO dev zespołów gierki na UE5 i... po prostu działają, bo ich nikt nie przepakował pond korek. O ile się nie mylę, taki "dosyć nijaki" AA i bez fajerwerków Hell is Us sprzed miesiąca, bangla sobie zupełnie normalnie na UE. Chyba, że się mylę, bo nie śledzę tej gry. Nie słyszałem jednak jakichś większych lamentów. Edytowane 19 Września przez JeRRyF3D
Rekomendowane odpowiedzi