Dominix 54 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia z IGN Screamer, a reimagining of the 1995 racing game, returns in the form of a futuristic, story-driven racing game, featuring animated cutscenes created in collaboration with Japanese animation studio Polygon Pictures, and featuring the voice talent of Troy Baker. https://store.steampowered.com/app/2814990/Screamer/ Ja głównie grałem w Screamer 2, pamiętam jak na Pentium 120 to ogrwałem, głównie demo gdzie był jeden tor, anglia, oj sie grało z braćmi żeby najlepszy czas uzyskać.
Zas 69 Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia Wow, to może być coś naprawdę dobrego, Włosi pokazali przy obydwu częściach Hot Wheels, i przy swoich wcześniejszych WRC, e zarówno ścigałki arcade, jak i simcade mają rozpracowane idealnie. 👍
GTM 25 Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia Jak zobaczyłem napis "Screamer" to też pomyślałem wow, ale potem wpadł trailer i emocje opadły, to wygląda kropka w kropkę jak Unbound, który teraz na steamie chodzi za 20zł, ale nawet jakby był za 5 to i tak raczej bym go nie wziął.
Harddrinkingman 5 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia Screamer (1 i 2) to bardzo przyjemna giereczka z bardzo starych czasów. GTM, obawiam się, że moje wrażenia (po zapoznaniu się z trailerem) są tożsame z Twoimi. Niestety.
Zas 69 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia Tylko że Milestone umie w model jazdy, poza tym nawet nie wiemy, czy będzie tam otwarty świat (po doświadczeniach KT Racing z TDU wątpię, bo Włosi też nic otwartego nie robili, aczkolwiek oni siedzą na UE, czyli możliwości w teorii mają - optymalizacja to już inna para kaloszy, ale jak dotąd tylko w Ride 5 totalnie ją położyli, nie wiem co w MotoGP 24).
sideband 146 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia 20 godzin temu, GTM napisał(a): Jak zobaczyłem napis "Screamer" to też pomyślałem wow, ale potem wpadł trailer i emocje opadły, to wygląda kropka w kropkę jak Unbound, który teraz na steamie chodzi za 20zł, ale nawet jakby był za 5 to i tak raczej bym go nie wziął. Poza starymi dziadkami to nikt nie kojarzy nawet takiej marki Także oni mogą zrobić z tym cokolwiek.
GTM 25 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Poza starymi dziadkami to nikt nie kojarzy nawet takiej marki Także oni mogą zrobić z tym cokolwiek. Skoro nikt nie kojarzy tej marki, to po co po nią sięgać? Wbrew pozorom 1995 rok to wcale nie jest taka prehistoria, jak mogłoby się wydawać. Wystarczy spojrzeć na obecny boom na retro. Pewnie dla niektórych to nie do pomyślenia, ale wciąż żyją ludzie, którzy grali na Atari, Commodore 64 czy Amidze Screamery to kultowe ścigałki lat 90tych choć pewnie nie tak dobre jak Sega Rally Championship.
Stjepan 462 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia Pamiętam tą ścigałkę, grało się Screamer 1 na 486DX4/100 kiedyś.
sideband 146 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia Godzinę temu, GTM napisał(a): Skoro nikt nie kojarzy tej marki, to po co po nią sięgać? Wbrew pozorom 1995 rok to wcale nie jest taka prehistoria, jak mogłoby się wydawać. Wystarczy spojrzeć na obecny boom na retro. Pewnie dla niektórych to nie do pomyślenia, ale wciąż żyją ludzie, którzy grali na Atari, Commodore 64 czy Amidze Screamery to kultowe ścigałki lat 90tych choć pewnie nie tak dobre jak Sega Rally Championship. Może brak pomysłu na nowe IP co dzisiaj jest bardzo częste.
Pawelek6 72 Opublikowano 15 Grudnia Opublikowano 15 Grudnia A ja lubiłem inną część, Screamer 4x4. Bardzo miło wspominam. Aczkolwiek jak zostało zauważone, za bardzo wygląda to na NFS Unbound, co na wstępie odstrasza. Zobaczymy co wyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi