The Blood of Dawnwalker od ex CD Projekt RED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Noo jakis tam daje, nie rozumiem czemu czepiasz sie sygnaturki, szczególnie że 8000Mhz to mam juz od ponad roku..., pamiec kosztowala 750zl wczesniej mialem za 500zl samsungi 6000, wydajnosc wzrosla o okolo 10% wiec cos tam daje. A procesor za 3000zl to jest nieporozumienie i jeszcze z outletu bo do tego piłem. Poza tym teraz mam inne ustawienie ale nie bd za kazdym razem tego aktualizowal nie ma takiej potrzeby Nie wydaje mi sie, żebyś specjalnie miał wiecej FPS niż ja na moim setupie, szczególnie jeżeli mówimy o 1440p lub 4k. Zresztą potwierdzaja to testy youtuberów, gdzie czesto FPS który pokazują jest niższy od tego który u siebie sprawdziłem. Raz, że uzywaja czesto zbugowanego windowsa, 2 że instaluja wszystkie poprawki gdzie niektore zbijaja wydajnosc i w grach cała wydajnosc przepada. No ale są też dobzi testerzy tjk np na purepc i tam FPS jest skrupulatnie pokazany i wydajnosc jaka mam już mówiłem że jest to to samo co krecony 7800x3d który był tam testowany mozesz sobie zobaczyc ma bardzo porownywalną wydajnosc do defaultowego 9800x3d w grach, wiec wydawanie 3000zl na procesor z outletu to chyba lekka przesada. -
Przez Art385 · Opublikowano
O ile pamiętam timespy ganiałem na offsecie -150mv a na SP jak puściłem na -110mv to przez kilka dni myślałem, że kartę zabiłem wyjmowałem ją, zmieniałem wtyczki pcie miejscami nawet odkręciłem Z-Bar a potem na niego nadepnąłem :rofl Najgorzej wkurza, że RDNA3 to maszyna losująca bardziej niż stałe nastawy. Każdy reboot to trochę inne nastawy No i te skurczybyki mogą przez SMU driverem nanosić zmiany na zachowanie karty oczywiście po cichu -
Przez Oldman · Opublikowano
nie, ja wysmiewam wypowiedzi ze linia frontu nie ma znaczenia, bo i takie tutaj padały. w punkt. innymy słowami: w przypadki takiego konfliktu jak ROSJA vs UKRAINA (czyli dwa sąsiadujące sie panstwa i konflikt ograniczony lokalnie tylko do nich (przynajmniej na razie , nie licząc tych chudzielców z Korei) linia frontu ma ogromne znaczenie -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Trochę poprawiłem wynik ale nadal za @PiPoLiNiO https://www.3dmark.com/3dm/122332366
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi