Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Wydając Remastera też Cię zmusili do kolejnego ogrania

Ja ograłem 1 raz na premierę, Nigdy nie przeszedłem drugi raz, jedynie testowałem wersję RT, potem nowsza grafikę i HDR. Mam nadzieję, że przejdę to drugi raz i z tego będzie zapis gry do nowego DLC. 

Opublikowano
3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Eeej!

Od początku było wiadomo że to opcja romansowa. Ale żeby do tego doszło, musisz w finałowej misji postawić jej dobro ponad swoim, co ma swoją cenę. 

1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Ja ograłem 1 raz na premierę, Nigdy nie przeszedłem drugi raz, jedynie testowałem wersję RT, potem nowsza grafikę i HDR. Mam nadzieję, że przejdę to drugi raz i z tego będzie zapis gry do nowego DLC. 

Przecież jak wyjdzie ten remaster, i ludzie połączą go z DLSS 5, to będzie szaleństwo na necie. 

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To odpuszczaj, jedni wolą zabawy na stole 

;)

Spoiler

7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Przecież jak wyjdzie ten remaster, i ludzie połączą go z DLSS 5, to będzie szaleństwo na necie. 

Oj będzie szał IMO.

Opublikowano
1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Oj będzie szał IMO.

Też tak uważam. Kampania marketingowa ruszyła z kopyta, zapowiedź darmowego remastera została bardzo dobrze przyjęta, jednocześnie ujawnili dodatek, a teraz jeszcze wypłynął DLSS 5 który można zaimplementować do dosłownie każdej gry. W przypadku Bloodwalkera jest średnio, bo gra i bez tego NR ma kiepską optymalizację, ale w przypadku Wieśka zakładam że będzie o niebo lepiej.

Miłe też jest to, że wrzucili W3R na koniec miesiąca, żeby byłym kolegom z Rebel nie robić pod górkę. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Też tak uważam. Kampania marketingowa ruszyła z kopyta, zapowiedź darmowego remastera została bardzo dobrze przyjęta, jednocześnie ujawnili dodatek, a teraz jeszcze wypłynął DLSS 5 który można zaimplementować do dosłownie każdej gry.

Wczoraj skasowałem cały dorobek lat, mody, itd. REINSTAL gry do golasa, żeby się ładnie up zrobił, gdy przyjdzie godzina zero.

:P

4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Miłe też jest to, że wrzucili W3R na koniec miesiąca, żeby byłym kolegom z Rebel nie robić pod górkę. 

Za głęboko kopiesz.
Prawda jest taka, że widzą, że od 21 mam urlop.
To jest prawdziwy powód.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Wczoraj skasowałem cały dorobek lat, mody, itd. REINSTAL gry do golasa, żeby się łanie up zrobił, gdy przyjdzie godzina zero.

No ja na premierę nie będę grał, bo mam w kolejce hicior na Switcha 2 który wychodzi za 11 dni; ale przypuszczam że gdy wszyscy będą och achować do GTA to ja wtedy sobie na spokojnie przejdę całego Wieśka, bo pewnie zejdzie mi aż do końca roku żeby go skończyć. 

A co do limitów czasu w grze - im dalej, im ważniejszy quest, tym więcej segmentów schodzi. Tylko na finałowy Anki zużyłem 3/4 doby, zakładam że inne questy z inną panią też będą żarły czas, i jakieś ważne questy główne to może być nawet pełna doba na jeden. Warto brać to pod uwagę.

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Do mnie nie trafiają ich kawałki:thumbdown:

Znaczy się jakie kawałki? Kobiet nie lubisz? 

Moim zdaniem fajnie że zrobili takie dodatki, bo nawet w kijowym świecie jest czas na fajne momenty i trochę ekscytacji, a dzieci nie są zrzucane na spadochronach. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a):

Czyli na ance nie podziała?

Nie będę spojlerował, ale musisz kierować się jej dobrem, a nie swoim. Jedna decyzja która w nią uderzy, i raczej skasujesz opcje na cokolwiek więcej. 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Znaczy się jakie kawałki? Kobiet nie lubisz? 

Moim zdaniem fajnie że zrobili takie dodatki, bo nawet w kijowym świecie jest czas na fajne momenty i trochę ekscytacji, a dzieci nie są zrzucane na spadochronach. 

Opublikowano (edytowane)

Ja się boję czy ja kr!@#€% zdążę uratować całą rodzinę bo jak zwykle lubię zwiedzić całą grę. Najpierw wykonuje zadania ponoczne a potem wątek główny. Znajdzki pomijam i jak coś napotkam w grze to to zbiorę.

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano

Fajnie są niektóre zadania zrobione, trafiłem na jedno gdzie miałem chyba z 5 różnych możliwości jego zakończenia - specjalnie robiłem save/load i sprawdzałem wszystkie po kolei - w jednym się dogadałem i zdradziłem questodawcę, w innym się dogadałem i koleś zaczął pracować dla mnie, w kolejnym zgodziłem się na chory manewr i koleś

Spoiler

popełnił samobójstwo

w jeszcze innym kolesia

Spoiler

wymieniłem na kogoś innego

a w ostatnim urządziłem krwawą rzeź, wkurzyłem sporo osób, i zapewne odciąłem sobie możliwość otrzymania kolejnych questów.