Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem w sobotę Mission: Impossible – The Final Reckoning. W sumie film mi się podobał, ale pewnie moim zdaniem ma poważne błędy w scenariuszu.

Wiele razy pokazywano wypływające ciała załogi K559, ale  zniszczenie tego okrętu nie miało miejsca. Gdy Hunt dostaje się przez śluzę do środka tam jest sucho. Nadspodziewanie dużo wody się przez nią wlewa, ale uszkodzeń nie widać. Jest też taka jedna scena gdy pokazują jakąś eksplozję jak mi się wydaje po jego wydobyciu Hunta spod lodu. To też się chyba nie wydarzyło.

Siedzący marynarze, których pokazują mogli tylko umrzeć z przerażenia. Nie spłonęli i nie mieli się w czym utopić.

To jak opuszcza pokład też jest bez sensu. Wszedł do zamkniętej wyrzutni, której nie mógł otworzyć. Potem jest pokazane jak z niej wypływa, a nie stało się nic co wpłynęłoby na jej zamknięcie.

Opublikowano

@ODIN85 albo się nauczysz dawać źródło lub kontekst, albo będę kasował takie twoje posty. ;)

Ja jak obejrzę to się wypowiem, ale od pierwszego teasera to wygląda słabo.

Ironia będzie jak ten reboot zdechnie jeszcze szybciej niż Snyderverse który moim zdaniem był spoko.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Snyderverse który moim zdaniem był spoko.

mi się też człowiek ze stali podobał, de facto duet Cavill i Crowe spotka się wkrótce na planie nowego Nieśmiertelnego :)

Liga sprawiedliwości w wersji rezyserskiej, ta czarno-biała to dla mnie mistrzostwo

Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

jak Marvel leci na oparach

to fakt niestety, kolejny gwozdziem do trumny Ironheart.. nie byłem w stanie, odpadłem..

chociaż ponoć Thunderbolts całkiem całkiem, ale to muszę sam sprawdzić, może nawet dzisiaj.

Edytowane przez miro
Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

W sumie nie taki zły.

całkiem całkiem jak na ostatnie marvele to się faktycznie wybija

3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Złoczyńca tylko słabo wygląda

hah, no taki gejowóz jak ciućmoki z the boys

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, miro napisał(a):

Liga sprawiedliwości w wersji rezyserskiej, ta czarno-biała to dla mnie mistrzostwo

To ja oglądałem zwykłą a później tą reżyserską Zacka Snydera ale w kolorze nawet nie wiedziałem że jest trzecia wersja czarno biała :E obie mi się bardzo podobały :thumbup:

• Like 1
Opublikowano

79te urodziny obchodzi dziś Sylwek S. Wszystkiego najlepszego dla tego pana :)

a co najlepsze, chyba najbardziej znana jego rola/postać, John Rambo jest równo rok młodszy, dziś ma 78 urodziny :)

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam predator wygląda komicznie ale może nie będzie tak źle, przyznam szczerze że mi się ten ostatni Predator Prey (2022) bardzo podobał czego nie mogę powiedzieć o wcześniejszych oprócz pierwszego ze Szwarcenegerem ;) 

• Like 1
  • Upvote 1