Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://www.amazon.pl/dp/B0B72BM63Q?tag=shayoyem06e-21 Ten wrzucą dużo na polski amazon ale na fr na lipne oceny... Ceny przy aktualnych to okazja... -
Przez Kyle · Opublikowano
Naprawa DPF obecnie to często wiesz co oznacza (ciach ciach ciach). Swoją drogą, powinni się w UE/PL za tą patologię zabrać, bo to jakieś jaja są. -
Przez Send1N · Opublikowano
Te thermalrigty mają max ponad 1500rpm więc kupisz i znowu będzie ta sama kultura pracy co na P12 przy 1700-1800 jak już zdążyłeś zauważyć w przypadku stratusów 1400 gdyby nie ten nietypowy wymóg to było by znacznie większe pole manewru że tak powiem, tak z ciekawości co ci przeszkadza że po włączeniu czy wybudzeniu pc zakręcą wysoko przez 2 sekundy ? Normalnie możesz podłączyć wentylatory 3pin DC do tego splittera i będą działać tak jak powinny, P12 silent ma max 1050rpm. -
Przez Valgar · Opublikowano
Do tej pory zawsze używałem monitorów w promocji 16:9 i chyba przy takiej chciałbym zostać. Monitor ma mi służyć do pracy i okazjonalnej gry. 32 cali nie brałem pod uwagę do tej pory. Bardzo odpowiada mi zagęszczenie pikseli przy 1440p na 27 calach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi