Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Jak spamują No ma więcej, ale jakoś to nie pomaga bo AMD zrobi tyle samo punktów w cinebench r23 przy mniejszej ilości rdzeni i poborze mocy. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Dobiłeś kolegę -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ale z tym chłodzeniem to grubo, łożyska wentyle to często się zdarza, ale to to już przecinka w nowym sprzęcie, QC leży i robi pod siebie -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@LeBomBJajco a nie wymyślam. Podałem ci miks delikatnie zmienionych sytuacji do jakich dochodziło u nas w firmie. Cyrki tylko z tego były. Każda z tych osób już nie pracuje. Niektóre zostały zwolnione, inne same nie wytrzymały atmosfery jaka się wokół nich wytworzyła. Sorry, ale to ty masz infantylne i idealistyczne podejście. Poza tym z tego co piszesz ten przepis jest faktycznie po Jajco. No i po co nam puste przepisy? Które nie robią nic innego jak prowokują tworzenie tak zwanych sztucznych warunków. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
A myślałem że zdjęcie doda kontekst. Normalnie zasilacz ciągnął gorące powietrze z GPU i trochę walczyć z wentylatorem od CPU. Po odwróceniu zasilacz jest chłodniejszy, a obroty zależą od temperatury, nie od obciążenia. Musze zachować odpowiedni ciąg powietrza, aby wentylator w zasilaczu nie wskakiwał na wysokie obroty, głośniejsze od maksymalnych dla P12 - ~1800RPM. Slim 92mm nad zasilaczem powinien pozwolić obniżyć obroty tylnego wentylatora. Jeśli nie sprawdzi się to szukam najlepszego 120mm na tył. Chcę ciszę jak P12 przy ~1400RPM lub mniej, z jak najlepszą wydajnością. Przy 1400RPM lub trochę mniej zasilacz czasem wskoczy na wysokie obroty, powyżej 1500RPM lub max na tyle jest już wystarczające.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi