Michaelred 239 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Temat świąteczny. Co kupujecia dla siebie, rodziny? Ja dla każdego mam juz kupioną sztabke masła A dla siebie jakiegos rx 7800xt chyba :p
zdunzdun 49 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Sprawiłem sobie nowy telefon, bo redmi note 8T już czasami niedomaga. Tak człowiek jednak zdziadział, że leży ten nowy w pudełku i nie chce mi się przełożyć karty itp Dla rodziny? Nasz mały ma 3 lata, ale właściwie ma już wszystko. Postanowiłem, że mu nie kupujemy nic, bo i tak dostanie od dziadków i chrzestnych, a tych pierdół już tyle, że przejść się nie da... Jesteśmy z żoną umówieni, że sprawiamy sobie coś bardzo symbolicznego. 1
trepek 192 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Zonie kupilem kolczyki zlote. Sobie zele do kąpieli 🛁 a reszcie jakies upominki w stylu smakowe kawy, herbaty. 1
ghostdog 111 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu U mnie standard. Zestawy prezentowe składające się z kawy, herbaty, czekoladek, kosmetyków z mydlarni itd. Jak ktoś jest pijący to dostaje flachę szkockiej. W pracy wymieniamy się dobrymi piwami. Tuby od Kormorana dobrze się prezentują jako prezent. W Auchan brałem za 25-27zł. 1 2
Michaelred 239 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu O tym browarem to sie chyba Kopyr kiedys mocno jarał.
ghostdog 111 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wtedy to było pierwsze polskie piwo premium, jeśli można tak nazwać. Szał wynikał z tego, że było mocno limitowane (pierwsza warka) i ludzie brali je za większe pieniądze niż cenę jaką ustalił producent. Teraz walają się w marketach. To są dobre piwa ale chyba sprzedają się jak ktoś szuka czegoś na prezent, kto miał spróbować to już dawno spróbował. Ładnie wyglądają. 1
Lypton 76 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Starym i teściom kupujemy z żoną bilety do Neapolu. I z powrotem. Sobie zresztą też. Edytowane 9 godzin temu przez Lypton 2
lukadd 508 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam Spoiler A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły. 2 1
GordonLameman 792 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teściom kupiłem iphony 15 plus. sobie póki co tylko zestaw patelni zwiegera (pozbywam się teflonu z domu) i soundbar sonosa. myślę nad ceramicznym grillem, ale chyba nie będę miał czasu cieszyć się dwoma (mam już gazowy).
ODIN85 612 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, lukadd napisał(a): Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam Ukryj zawartość A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły. Rok temu też byłeś. Gdzie tym razem? To samo czy inna wyspa?
Rekomendowane odpowiedzi