AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca 1 godzinę temu, bourne2008 napisał(a): Bez urazy ale ten nowy predator to jakiś wymysł kultury woke ? ono/jemu predatoru Nie wiem jak się to ma do "lore" predatorów, ale jest ich kilka gatunków, więc to może być jakiś jeden z nich.
j4z 936 Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca (edytowane) Czy już jesteśmy na tym etapie, że już nigdy nie powstanie żadne nowe, fajne uniwersum? Edytowane 22 Lipca przez j4z
Send1N 4 153 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca (edytowane) Długo nie trzeba było czekać Edytowane 22 Lipca przez Send1N 7
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca 3 godziny temu, j4z napisał(a): Czy już jesteśmy na tym etapie, że już nigdy nie powstanie żadne nowe, fajne uniwersum? Pewnie są jeszcze fajne uniwersa, ale jak się za to biorą ludzie od woków i innych lpg to nic dobrego z tego nie wychodzi, i podobno ludzie uczą się na błędach... ale nie w tym wypadku.
Akuki 59 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca (edytowane) 16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Pewnie są jeszcze fajne uniwersa, ale jak się za to biorą ludzie od woków i innych lpg to nic dobrego z tego nie wychodzi, i podobno ludzie uczą się na błędach... ale nie w tym wypadku. Może McFarlane dałby radę? Bo Taika Waitiki prze Thor. Love&Thunder się przejechał strasznie. Niestety. Edytowane 22 Lipca przez Akuki
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca (edytowane) Każdy da radę który nie ma spaczonego umysłu, nie daje sobie wciskać i mówi że woki itp nie wnoszą nic, a tylko i wyłącznie psują rynek. A później zdziwko że Edytowane 22 Lipca przez AndrzejTrg
j4z 936 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca W dniu 22.07.2025 o 17:32, bourne2008 napisał(a): Bez urazy ale ten nowy predator to jakiś wymysł kultury woke ? 6 1
Badalamann 979 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Ja tam czekam na nowego Predatora. Wygląda że będzie naładowany ciągła akcją. Reżyser ten sam który zrobił świetne Prey. P.S. Przy okazji predatora natrafiłem na youtube na predator ASMR od Bunny Marthy Dobre. Oraz na liste kilku innych predatorowych ASMR. Edytowane 24 Lipca przez Badalamann
j4z 936 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca 48 minut temu, Badalamann napisał(a): świetne Prey Yhy...
j4z 936 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca No ok, nie będę oceniać, bo do połowy nie dotarłem.
Send1N 4 153 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Prey bylo spoko. Mi też się podobał z resztą pisałem już o tym, kumplowi który jest anonimowym krytykiem prey też siadł a na większość tytułów to on najeżdża oglądało się to o niebo lepiej niż np universum marvela po avengers end game. 1 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca W dniu 18.07.2025 o 15:40, ODIN85 napisał(a): Da ktoś link do zwiastuna Avatara 3? 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Zrobiła się z tego melodrama rodzinna ale główny problem to za długi czas produkcji. Aktorzy mogą nie dożyć końca tej sagi. 1 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Dobrze jest. Cameron wie co robi. To jeden z ostatnich reżyserów złotej ery kina.
Send1N 4 153 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Jedynkę się całkiem przyjemnie oglądało ale avatar 2 to był taki gniot że walczyłem walczyłem i jeszcze raz walczyłem, dotrwałem do połowy i wyłączyłem 3
j4z 936 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca Z dwójką miałem tak samo jak Ty. Jedynka za pierwszym razem bardzo mi się podobała, ale jak chciałem odświeżyć po latach, nie dałem rady. 2
Send1N 4 153 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Matthew McConaughey to musi się udać, czekam
Lypton 953 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Niekoniecznie. Zarówno Matthew, jak i reżyser - Paul Greengrass - są na zakrętach swoich karier. Greengrass od Kapitana Philipsa nie nakręcił dobrego filmu (a to już ponad 10 lat), a McConaughey po kilku wtopach z ubiegłej dekady (po Interstellar rzadko kiedy trafiał z filmami), zawiesił karierę na kilka lat. Edytowane 30 Lipca przez Lypton
Rekomendowane odpowiedzi