Katystopej 980 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września W dniu 20.09.2025 o 18:47, bourne2008 napisał(a): Nieeeee co te chujki zrobiły z Tronem Tron: Legacy uwielbiam, tutaj dostałem torsji...
Imm 275 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) 9 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Gdyby wam było mało Disneya to ... This is the way Disney osiągnął poziom grandmaster w... masakrowaniu wszystkich znanych marek jakie posiada, a że są bardzo konsekwentni i skrupulatni to jak już zdeptają to po chwili jeszcze zaleją betonem... tak dla pewności. Swoją drogą Pedro Pascala to jeszcze brakuje chyba tylko na opakowaniu płatków kukurydzianych... Edytowane 23 Września przez Imm
Lypton 953 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Tron: Ares zapowiada się kiepsko. Ani reżyser, ani scenarzysta, ani obsada nie zachęcają.
Kadajo 7 396 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 18 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Gdyby wam było mało Disneya to ... This is the way Not bad, not bad at all. Kto za tym stoi ? Czyli można być raczej spokojnym o ten projekt. 2
bourne2008 1 202 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Zamiast zrobić kolejny sezon Mandaloriana woleli wypuścić film pełnometrażowy. Mają łeb do interesów, najpierw zarobią w kinie a potem na platformie Disneya.
miro 702 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 16 godzin temu, Imm napisał(a): Swoją drogą Pedro Pascala to jeszcze brakuje chyba tylko na opakowaniu płatków kukurydzianych... dokładnie, strach lodówkę otworzyć zassałem dwa filmy z nowości, F4 2025 i Freaky Tales i kto w roli głównej..
Vulc 2 191 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września To jest jakiś zlepek trailerów do jedynki i dwójki? Bo z pewnością tak wygląda. 1 1
Send1N 4 153 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września O i to jest wiadomość a nie jakieś avatary czy mandaloriany Pierwsza część Greenland mi się mega podobała na tyle że obejrzałem to 3 razy i jeszcze nie raz sobie odpalałem pewne momenty na YT uwielbiam filmy katastroficzne zawsze trzymają w napięciu 2
j4z 936 Opublikowano 26 Września Autor Opublikowano 26 Września Ktoś powiedział katastroficzne? Kurna, ten gatunek jest na wymarciu. Chwilę musiałem pomyśleć, ale przypomniało mi się. Jedynkę oglądałem i podobała mi się. 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września W dniu 25.09.2025 o 22:47, bourne2008 napisał(a): @Send1N @j4z Trufla w potoku szamba. Również czekam. 1
Send1N 4 153 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Wygląda zacnie będzie to całkowicie inny film jak widać niż pierwsza część, ale pomysł jak najbardziej na plus
ghostdog 900 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Klasyki się nie tyka. Za dzieciaka uwielbiałem tą serię. Szczególnie pierwszą cześć, z akcją na cmentarzu, bałem się tego golasa z krematorium 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Edytowane 7 Października przez bourne2008 1
j4z 936 Opublikowano 12 Października Autor Opublikowano 12 Października Lubię komediowe akycjniaki. Grubego i Reachera też lubię.
bourne2008 1 202 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) del Edytowane 19 Października przez bourne2008
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) Edytowane 24 Października przez poszukiwaczGPU Link 1
Send1N 4 153 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października @poszukiwaczGPU dzięki za info, nie słyszałem o tej produkcji Gosling + "kosmos" dobrze mi się kojarzy - first man 2018 był genialny, czekam!
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października @Send1N w kinie właśnie zwiastun leciał i nie powiem, fajnie się to zapowiada. 1
Rekomendowane odpowiedzi